NervaR Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam Potrzebuje pomocy w temacie ESP w b5. Jest wiele ogłoszeń o autkach z ESP i jedne maja wyłącznik obok awaryjnych, a inne nie. Jak to jest panowie?
d4widoV Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jeżeli model, który ogladasz w ogłoszeniu, posiada ESP to powinien mieć obok awaryjnych włącznik z tymże napisem, jeżeli go nie ma, to sprzedawca sobie to tylko "dodał" do ogłoszenia. W A4 B5 wychodziły modele z ASR lub z ESP, więc są z guzikami z ASR lub ESP.
NervaR Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jeżeli model, który ogladasz w ogłoszeniu, posiada ESP to powinien mieć obok awaryjnych włącznik z tymże napisem, jeżeli go nie ma, to sprzedawca sobie to tylko "dodał" do ogłoszenia. W A4 B5 wychodziły modele z ASR lub z ESP, więc są z guzikami z ASR lub ESP. No to ładnie, co 2 auto ma wirtualne ESP. Dzięki kolego
yanekk Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ale z tego co wiem, to ESP można chyba wyłączyć? Czyli tak jak kolega pisze. Jazda z tym systemem przecież nie jest obowiązkowa.
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 A po co to wylaczac? jak jest esp to jest tez asr w jednym systemie,albo tylko asr,esp to super sprawa testowalem u siebie i naprawde pomaga bardzo duzo w utrzymaniu auta na drodze.
lukaszooo Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Oba systemy pracuja na bazie ABS, wylaczac powinno sie tylko w razie zakopania.
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 jeżeli mam Konsole 2 Din bo przerabiałem i mam przycisk Fake ESP w b5 da radę to jakoś dołożyć żeby było ?
Rekomendowane odpowiedzi