Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Moja lalka / LALECZKA ZNISZCZONA :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prezentuje wam moje pierwsze auto, czyli b5 adr 1.8 125KM. Ogólnie to szukałem czegoś niemieckiego, stawiałem na golfa IV, ale gdy zobaczyłem to audi i do niego wsiadłem to zaniemówiłem :tongue4: To co mi się podoba, to to że z tyłu na klapie nie ma nic, prócz znaczka :audi::)

Z wyposażenia to mam:

-wspomaganie kierownicy ;)

-2 poduchy

-z przodu szyby elektryczne, z tyłu wajchy, lekka kiła, ale ja jeżdżę z przodu :naughty:

-klimatronik

czyli to co chciałem by moje auto miało.

w planach mam lekki tuning optyczny, przede wszystkim koła 17", może przyciemniane szybki, grill i inne jakieś drobnostki :)

foto:

avant.jpg

pozdrawiam klubowiczów! dzięki wam już rozwiązałem problem z ogrzewaniem!

Opublikowano

Ładna ta a4-ka w kombiaku.Wrzuć wiecej fotek :) udanych modów życzę :hi:

Opublikowano

wal w 18", żadna różnica w komforcie a wygląd 100000000x lepszy :gwizdanie:

Opublikowano

fajniutka :) do modów dorzuć jeszcze lampki przód po lifcie, znaaacznie odmładzają auto :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dorzucam Wam kila fotek!

avant01.jpg

avant02.jpg

avant03.jpg

avant04.jpg

Opublikowano

ładna srebrzanka :good: zakladaj wiekszy felunek,moze jakis zawias 1BE :wink4: i bedzie :gicior: wrzuć jakies foto wnetrza niunki :kox:

Opublikowano

wal w 18", żadna różnica w komforcie a wygląd 100000000x lepszy :gwizdanie:

albo 20" :naughty: :gwizdanie:

dsc2825uy3.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

20" szok :shocked: ten samochód skręca chociaż? :tongue4: chciałbym takie same fele ale mniejsze!!

17" myśle, że będa odpowiednie, te lampy zespolone też myślę, że będą dobrym wyborem[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 15:29_________________________________________________A teraz moi mili, to co zostało dziś z mojej a4 :( mialem wypadek nie z mojej winy i koles skasowal mi moją laleczke doszczętnie! kochałem to auto!! audi ponad wszystko!

czworka.jpg

chcecie inne foty?! :(:confused4::( :(

Opublikowano

Ale słabiutko... Na jakiej ulicy się zderzyłeś?

Opublikowano
  • Autor

w makowcu, przy spec-becie :( ale mi skasował moja laleczke ładnie ;(

Opublikowano

No znam tą trase często tam są stłuczki. Ale jeszcze nie masz tak tragicznie ale chyba i dach ruszony i pewnie próg

Opublikowano

całe szczęście ze nie z twojej winy i że tobie sie nic nie stało. Ciekawe na ile wycenia Ci starty z odszkodowania

Opublikowano
  • Autor

ja ta trase pokonuje dziennie okolo 2-4 razy, co do szkody to jest zawieszenie z prawej strony, zderzak, maska, chlodnica, kierunki i to co widac na tej fotce, czyli dach i bok, ogolem - złom. Ciesze się że żyję.[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 00:09_________________________________________________zdjęcie nie oddaje tego, co jest naprawdę, dam fotki inne to zobaczycie :(

Opublikowano

Z tego zdjęcia co wrzuciłeś to jeszcze nie wygląda to aż tak źle... Dodaj więcej jak będziesz mógł

Opublikowano
  • Autor

no to macie...

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

Opublikowano

;( ułaaaa... to faktycznie solidnie oberwałeś :kwasny: współczuję... na szczęście Tobie nic się nie stało :good: Co planujesz? Niby da radę to zrobić, ale... może lepiej kupić nowe :mysli:

Opublikowano
:shocked::blink:. Dobrze, że nic Tobie się nie stało :), z drugiej strony szkoda Audi ;( :confused4::(. Ten koleś udzerzył Cię w lewy bok czy w prawy przedni bok (bo widze na zdjęciach, że Audiczka dostała w lewy bok i w prawy przedni bok) :?: Pytam bo nie jestem pewny. Jak nie chcesz to nie mów :).
Opublikowano
  • Autor

Dostałem w prawy bok i wyrzuciło mnie na 3 samochód w który uderzylem bokiem. Co w planach? Panowie tylko Audi, a4 lub a3. OOOO ponad wszystko. Kochałem ten samochód. A klubowe ramki już miały do mnie trafić:( mam szczęście że nic mi nie jest... Ale szkoda mi avanta bo był cudowny.

Opublikowano

Dobrze że Tobie się nic nie stało. Zobaczysz na ile Ci wycenią szkody i będziesz myślał co dalej :)

Opublikowano

Wyrazy współczucia, szkoda furki :(

Grunt, że ty wyszedłeś z tego całyi bez szwanku :)