bubel90 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Witam. Tematu podobnego o B8 nie znalazłem. Prawdopodobnie mam do wymiany poduszki silnika w moim Audi. Pacjent to 2.0 tfsi. W ASO krzyknęli 2,5 tys złotych wiec podziękowałem. Gdzie mozna to zrobic w miarę tanio i dobrze w Warszawie. Jakie w ogóle sa objawy tego bo ja szczerze ich nie czuje. Przy aucie na biegu "szarpie" silnik przód tył i nie skacze jak opętany tak wiec sie trzyma. Podczas jazdy jak i na biegu jałowym samochodem nie telepie ani nie trzęsie bardziej niz powinno. Jakies pomysły jak to jeszcze sprawdzić czy poprostu zaufać ASO ze sa do wymiany? Edytowane 30 Czerwca 2016 przez bubel90
komoornik Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) A ) Mogą być zapisane błędy, bo poduszka (przynajmniej jedna) ma czujnik B ) Mogą już przeciekać Edytowane 30 Czerwca 2016 przez komoornik
bubel90 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 Czyli najlepiej wymieniać. Orientacyjnie ktos to robi poza ASO i wie jakie to mogą byc koszta?
komoornik Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Po ładnych rabatach wymiana kompletu (poduszek silnika i skrzyni) - 1800 zł w Auto-Blak.
bubel90 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 komoornik dzieki wielkie za pomoc
mrarturko Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Siema zauważyłem dzisiaj coś dziwnego czy to pęknięcie?? i konieczna jest wymiana tego elementu?? Jak tak to poproszę o nr części chyba że ktoś ją ma to chętnie kupię. Audi a4 b8 2010r. avant jak coś to podam nr VIN. Jest to miejsce w którym znajduje się poduszka silnika od strony kierowcy.
Rekomendowane odpowiedzi