hidden22 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Witam przez jakis czas zauwazylem ze podczac przyspeiszania powyzej 2tys obr na 4 lub 5 biegu cos jak by poszarpywalo nawet ok 3tys obr tak jest. sprawdzalem wtryski na kazdym mam 0,45mg/R zadnych bledow w silniku nie mam tez. dodam ze sprzeglo z dwumasem wymienialem ok 20tys temu.
carloss17 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 ciekawe ja własnie takie objawy miałem przez lejące wtryski , też lubi poszarpywać przez luz na przegubach wewnetrznych
piotrsob1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Może brakuje mu paliwa, zaczął bym od wymiany filtra
hidden22 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 nie zawsze tak robi. ok 3tys obr jak trzymam gaz w podlodze czuje te szarpanie lekkie. wtryski maja po 0,45 mg/R jak sprawdzic przeguby wewnetrzne? filtr paliwa wymienialem ok 20tys km temu aaa dodam ze czasami tez szarpie jak wrzuce 2 przy malej predkosci albo jak skrecam przy malej predkosci na 2 biegu to tak przyszarpuje...
carloss17 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 ciężko powiedzieć takie wróżenie z fusów może któraś poducha oberwała sie .
Rekomendowane odpowiedzi