Mad_Maxs Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Witam, mam problem ze sterowaniem szybami w tylnych drzwiach. Z pozycji kierowcy mogę sterować wszystkimi 4 szybami, ale z tyłu, ani lewe ani prawe drzwi, nie mają władzy nad szybą. Sprawdzałem przełącznik blokujący tylne szyby w drzwiach kierowcy w obu pozycjach, ale w żadnej sterowanie się nie pojawia. Spotkaliście się już z czymś takim? Edytowane 11 Lipca 2016 przez Mad_Maxs
marcin_franz Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 A ten przełącznik blokady sprawny?
Mad_Maxs Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) A podpowiesz jak go wyjąć żeby miernikiem sprawdzić? No chyba że jest jakiś inny patent na jego sprawdzenie //EDIT dzisiaj w garażu zauważyłem, że tylne przełączniki od szyb nie mają nawet podświetlenia.. Może ktoś sprawdzić, czy gdy zablokuje tylne szyby z drzwi kierowcy, to poza brakiem sterowania, podświetlenie też przestaje działać? //EDIT2 dla potomnych, uszkodzony był ten przełącznik blokady w drzwiach kierowcy. Po zmostkowaniu pinów, ożyło podświetlenie przycisków i sterowanie z tyłu Edytowane 12 Lipca 2016 przez Mad_Maxs
tfk83 Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Kolego mam 2 takie przełączniki kompletne szary i czarny jakbyś chciał wymienić
Rekomendowane odpowiedzi