Maras Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam. Zakupilem dwumase od AWXa do mojego AFNa i mam pytanie. Dwumasa podczas krecenia na boki idzie tylko w jedna strone. Czy to normalne?
Maras Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 Czyli ma chodzic w obie strony. A jesli u mnie ladnie chodzi tylko w jedna strone to cos jest nie tak?
car_diag_cork Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Ta którą ostatnio zdemontowałem z AWX-a chodzi tak jak na filmiku. https://youtu.be/FaCHPq4AtsM Edytowane 15 Lipca 2016 przez car_diag_cork
paweu1 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Włóż dwumasę w imadło, wyrzuć docisk i tarczę, wkręć 2 śruby od docisku, włóż między śruby rurkę, brechę, łom i kręć w jedną i drugą stronę będziesz czuł narastający opór (tłumienie) Edytowane 17 Lipca 2016 przez paweu1
Maras Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 Wlasnie tak zrobilem i poszlo. Ladnie chodzi w obie strony
Rekomendowane odpowiedzi