r1o9z9a6 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 siemanko jestem nowy nwm czy pisze w dobrym temacie jesli nie to wybaczcie. Podczas jazdy jedna predkoscia cos piszczy mi w przednim kole(tak mi się zdaje) a podczas przyspieszania przestaje wraca do rownej predkosci i znowu to samo. mechanik mowi ze pasek ale wymienilem wszystkie dalej to samo. macie jakis pomysl?
54321 Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 A jak hamujesz to też piszczy? Masz duże ranty na tarczach?
r1o9z9a6 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) przy hamowaniu tez delikatnie , co do rantow szczerze nie sprawdzalem, auto nie dawno kupilem i z przodu wymieniane nie byly Edytowane 15 Lipca 2016 przez r1o9z9a6
54321 Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 przy hamowaniu tez delikatnie , co do rantow szczerze nie sprawdzalem, auto nie dawno kupilem i z przodu wymieniane nie byly Sprawdź czy w czasie jazdy nadmiernie hamulce się nie grzeją? Oraz ranty na tarczach, a jak będziesz miał podniesione auto to pokręć kołami i czy wtedy nie będzie słychać jakiś dziwnych dźwięków
Rekomendowane odpowiedzi