danwidlo Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam wszystkich, mam problem z zawieszeniem tzn. przy mocniejszym przyspieszaniu 1, 2, 3 coś się respeci w aucie głównie słychać w okolicach lewego przedniego koła jakby vos stukało i obiecało. Po wizycie u mechanika stwierdzono luzy na dolnych przednich wahaczach. Pytanie do was jakich wahacz szukać i czy wymieniać tylko te dolne czy całość? Proszę o info.
wojtek13001 Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Jak chcesz tanie to bież MS albo skv a jak drogie to lemforder. A czy wymieniać pojedyńczo czy wszyskie to już jak kto lubi ja wymieniam te co padną.
danwidlo Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 No spoko a jak z wytrzymałością?
michal008 Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 a co powiecie o wahaczach firmy Denckermann?
wyzyk83 Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) ludzie z tanich tylko mastersport albo lem.wszystko inne to ta sama jakość tylko różnią się ceną. resztę masz już zamienniki czy jeszcze ori? Edytowane 15 Lipca 2016 przez wyzyk83
SotoM Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 ludzie z tanich tylko mastersport albo lem.wszystko inne to ta sama jakość tylko różnią się ceną. resztę masz już zamienniki czy jeszcze ori?Jak wg ciebie MS (czego ja np nie znam)i LEM to tanie (co wg mnie są to najdroższe zamienniki po oryginale) co jest pomiędzy LEM a ori droższe??
wyzyk83 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) źle zrozumiałeś kolego moją wypowiedź z tanich tylko mastersport a jak masz kasę to lemforder jest najdroższy bo to oryginał stosowany na pierwszy montaź Edytowane 17 Lipca 2016 przez wyzyk83
danwidlo Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 Wszystkie wahacze mam oryginalne jeszcze a padły na razie dolne!
nitroo Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 a co powiecie o wahaczach firmy Denckermann?Pewnie śmietnik. Jest temat o wahaczach. Po co w stu miejscach pytać w kółko o to samo?
Rekomendowane odpowiedzi