jedrekx Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 u mnie rekord na 20tkach to było 264.. ale fakt-faktem auto było praktycznie puste. tylko spalanie miałem nieco wyższe
Cuber Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Przedwczoraj mały test zrobiłem i jestem zaskoczony, bo jeszcze przyspieszał, a do tego spalanie - rewelacja w tych silnikach w porównaniu do ASB. Przyspieszał ? hmmmm chyba z ostrej góry
stifii Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Niezle ale chyba dobicie do 260 zajęło Ci trochę? Jakie spalanie chwilowe masz przy 170 i 200? Do ~240 się dłużyło bo przeciągał 6 bieg, a po wrzuceniu 7 było sprawniej Chwilowego nigdy nie sprawdzałem, bo ciężko wykalkulować z racji częstej zmiany (małe pochylenie i już dużą różnica). Będę w trasie to mniej więcej zerknę Przyspieszał ? hmmmm chyba z ostrej góry Cieżko na bahnie znaleźć i wycelować w ostrą górę
rafaell68 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Z nowości : - pomalowane zaciski - zawias obniżony o 12mm Czym malowałeś? Możesz trochę przybliżyć cały proces? Czyszczenie/odtłuszczanie?
stifii Opublikowano 2 Września 2016 Autor Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Przetarłem zaciski rozpuszczalnikiem, a następnie pędzel + Hammerite Prosto na rdzę. Także jak jest dostęp do podnośnika itp, to cała robota idzie szybko i sprawnie W poprzednim samochodzie jak malowałem to jak była gdzie niegdzie jakaś rdza/wżery to jeszcze poszedł w ruch papier ścierny. Edytowane 2 Września 2016 przez stifii
stifii Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 Po programie mocy było i tak mało i wpadło BiTdi. Wątek można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi