Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

TATOO & PIERCING ma ktos? '-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to bedzie ..... kotwica ? ... :polew:

a tak powaznie tez sobie kiedys zrobie ...

Opublikowano
  • Autor

kotwica i napis "love zoska" :kox:

Opublikowano

Ja ... usunąłbym, jakby się dało.

Opublikowano

da sie ...

Opublikowano

ja mam :decayed: jak narazie jeden : imie corki na plecach ale w niedlugim czasie bedzie next :kox: :kox: bo to jednak prawda jak ma sie jeden to chce sie miec wiecej i wiecej

o taki mam 821a5ec7ca82e29b.jpg :polew:ale mam krzywe plecy :wallbash:

Opublikowano

najlepsza była historia jak bylem w studiu i powiedziałem ze chce imię na plecach, a bylem z moja kobieta to koleś zapytał sie mnie czy jestem tego pewny bo później będzie ciężko to usunąć :decayed:, ale jak powiedziałem mu ze ma to być imię córki to odetchnął z ulga :cool1:

Opublikowano

no powiem ci ze pewnie będe kochał swoje dziecko bardzo mocno ale na to bym sie nie zdecydował :P

Opublikowano

Zawsze da sie przerobić :wink4:

Kiedyś widziałem jak koleś przerobił sobie portret żony ...na rozwścieczonego demona :polew: ..akcja po rozwodzie :naughty:

Gotyk fajna rzecz ..ale to juz troszkę oklepane ... :tongue4:

Pracowałem kiedyś z ludźmi którzy lubili takie ozdabianie swojego Ciała ..jeden chłopak zaczynał od jednego tatuażu na ręce..i skończył na tym , że jest cały wytatuowany w orientalne ..japońskie wzory ( karpie , lilie , lotosy ect. ) ..fajnie to wygląda ..ale dla człowieka który lubi zmiany to po prostu nie przejdzie :wink4:

...ja jestem takim typem człowieka ..planowałem ..ale doszedłem do wniosku ..że patrzyć sie całe życie na ten sam malunek na skórze to nie dla mnie :tongue4: ...może zrobie jeden ..wzór celtycki ..między łopatkami ...ale możeeeeeee....

Opublikowano

tak czy inaczej miał być jakiś tatoo ale nie miałem dokładnie pomysłu, a ze akurat mała już była na świecie to tak wyszło :decayed: tej dziary nie będę się wstydził nigdy

ragga to nie gotyk szukałem po necie właśnie czegoś innego i przypadkowo wpadłem na jakieś czcionki do Office, nawet nie pamiętam już jak się nazywa. I koles ze studia dal mi zniżkę 100zl za to żebym dal mu cały alfabet tej czcionki :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no ja juz mam pomysl na nastepny :wink4:

Opublikowano

Płacicie za sesje czy za całośc projektu ? :cool1:

Opublikowano

ja płaciłem przedpłatę 100 na przygotowanie wzoru i żeby się nie rozmyślić i później 300 , po zejściu strupów poprawka w cenie

Opublikowano
  • Autor

ja za sesje

pomysl i wzor byl moj

(i ja dalem 100 zaliczki)

Opublikowano

A co jeszcze planujecie ? :decayed: Bo to choroba .. i zakładam , że na jednym sie nie skończy ..czy na dwóch .. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

napis gotykiem na wew stronie przedramienia

Opublikowano

ja dałem do zrobienia znajomemu graficiarzowi wzór na oba przedramiona związane z biomechanika na jednej motyw ognia na drugiej wody/lodu lub coś innego co mi przyjdzie do głowy przed zrobieniem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

cos mi sie zdaje ze ja poplyne z dziarami :cool1:

Opublikowano

kiedys myslalem o tatuazu, jak trenowalem mocno boksik i dochodzila silka, chcialem albo na przedramieniu albo na lydce

ale przemyslalem i zrezygnowalem.

ogolnie zawsze bylem przeciwny, totalnie ciezko mi tolerowac tatuaze u dziewczyn zwlaszcza/głównie nad posladkami.

chyba za duzo filmow "akcji" :gwizdanie: sie naogladalem zeby mi sie dobrze kojarzyly takie tatuaze :decayed: