Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

TATOO & PIERCING ma ktos? '-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzieś już takie coś widziałem ... a wogole to jak bylem w studio koleś pokazywał mi zdjęcia dziar robionych po to by zasłonić błędy skóry rożnego rodzaju, i np jak ja mam na plecach rozstępy bo za dużo chyba urosłem :decayed: to te miejsca sa praktycznie nie do poznania

Opublikowano

gdzieś już takie coś widziałem ... a wogole to jak bylem w studio koleś pokazywał mi zdjęcia dziar robionych po to by zasłonić błędy skóry rożnego rodzaju, i np jak ja mam na plecach rozstępy bo za dużo chyba urosłem :decayed: to te miejsca sa praktycznie nie do poznania

Dokładnie .. Cover tatto :wink4: Ludzie zaczęli od jakiegoś czasu ukrywać takie rzeczy za tatuażami ..ale w sumie lepsza farba niż ochydna blizna czy inne deformacje skóry .

Opublikowano

Koleżka miał kiedyś epizod w poprawczaku,

opowiadał, że był tam gość którego wszyscy się bali,

miał na czole dziarę Boże kopsnij rozumu... :decayed: :decayed: :decayed:

a tak poważnie, to widok starych roznegliżowanych sześćdziesięcioletnich otyłych kapci nad chociażby Bałtykiem i

ich zdeformowane tłuszczem i starczym ciałem tatuaże skutecznie mnie odstraszają od tego przedsięwzięcia :good:

Opublikowano

...,a ja to pie...le-mam krzyz na cale plecy,6 naboi od kalacha na przedramieniu i zadziargane ''buraki'' na barku,blizne wielkosci paczki papierosow po nieudanym tatuazu na drugim przedramieniu,historie z zakazeniem po uprzednim usowaniu tatoo ''domowym'' sposobem(troche sostalo,ale co tam... :decayed:),blizne na czole,jakby mi ktos lufe przylozyl i nie trafil,a w pracy na poczatku sie krzywo patrzyli,potem im przeszlo-wiekszych odjazdowcow w swoim zyciu widzialem,dlatego sie tym nie przejmuje...a czy bym usunal? hmmm....plecy-to tylko wyciecie skory i przerobienie tego na jakichs abazur do lampy,albo witraz w kosciele...a jesli juz,to chyba tylko po to,zeby zrobic miejsce na nastepne... :tongue4:

Opublikowano

blizne na czole,jakby mi ktos lufe przylozyl i nie trafil,

:polew: :polew:

Ja na plecach mam kościotrupa,na barku 3d literka a na łydce znaczek chiński,zawsze moja babcia powtarza czy ja mam równo pod sufitem :kox:

Poznałem kiedyś gościa co dosłownie był reklamą tatuaży to że był cały po tatuowany to jeszcze nic bo na głowie miał wydziarane rogi jak u diabła do tego wydziarał sobie jeszcze ranty powiek na czarno :kox: :kox:(nasze panie też to robią ale kredkami)

Zawsze będzie to przyciągać wzrok ale zdaje mi się że tolerancja już dorasta do tego :good:

Opublikowano

no dokladnie w pl juz powoli oswaja sie spoleczencstwo ... ale nie do wszystkiego bo moj ojczym ma wytatuowane okolo 70% ciala w tym takze oczy ... tak jak laski sobie kredka maluja , fakt ze to stara recydywa i jedynie na ochroniarza do klubu go przyjmuja do pracy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no niestety, czarny PR sie ciagnie za niektorymi rzeczami

Opublikowano

ja bym zrobił sobie na szyi ale wiem ze z moja kaprawa morda do żadnej pracy by mnie nie przyjęli :polew:

Opublikowano
  • Autor

nie no szyja to nie...

chociaz miejsce fajne

ale bardziej z Yakuza mi sie kojarzy :wink4:

Opublikowano

ja mam dziare na bicepsie i ramieniu i mam zamiar coś domalować na wiosnę :naughty:

2up8v0l.jpg

kolega z bojóweczki cały od szyi do nadgarstków...nogi też ale tribale na łydkach... to dla mnie juz przeginka...

2saxxsh.jpg

Opublikowano

ja mam dziare na bicepsie i ramieniu i mam zamiar coś domalować na wiosnę :naughty:

2up8v0l.jpg

kolega z bojóweczki cały od szyi do nadgarstków...nogi też ale tribale na łydkach... to dla mnie juz przeginka...

2saxxsh.jpg

o chłopie..ale tam ciężarów dowaliłeś :)

Opublikowano

.ale tam ciężarów dowaliłeś

adas to zawsze cos znajdzi,chodzilo o tatuaz... :polew:

Opublikowano

to nie ciężary to ciężarki dla małych dzieci :polew:

na łopatce mam kawałek tribala ale nie mam fotki i będę trochę na wiosnę plecy malował ale w granicach rozsądku bo może wrócę do zawodu a to nie przejdzie.....kolega na zdjęciu jest nauczycielem wychowania fizycznego i miał ogromne kłopoty z tymi malunkami...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

dłuuugo zastanawiałem się nad stworzeniem takiego wątku ale w końcu znalazłem :gwizdanie:

no więc dołączam się i ja za swoimi dwoma :decayed: (następny już w przyszłym tygodniu) :kox:

nikt mi nie powie że nie jest to uzależniające :banan2:

obie fotki robione zaraz po robociźnie :evil:

0f0da05b38af5291med.jpg

c39d4ff5cc80534fmed.jpg

Opublikowano
:good:[br]Dopisany: 17 Maj 2009, 16:53_________________________________________________ja jestem w trakcie szukania następnego wzoru / napisu, nie spieszy mi si ezabardzo ale juz szukam :naughty:
Opublikowano

ja mam jeszcze kilka planów...

jeden lub dwa wykonam w następnym tygodniu :decayed:

Opublikowano

jakbym miał spełnić swoje wszystkie plany to zabrakło by mi kasy i miejsca na skórze :decayed:

Opublikowano

hehe :gwizdanie:

ja z "żoną" mamy manie na tym punkcie akurat...

w planach mam jeszcze:

-na stopie tak żeby zachodziło na łydke (wzór jest)

-na brzuchu z prawej strony

-na lewej łopatce (wzór jest) - robimy w przyszłym tyg

-na nadgarstakch obu :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Maj 2009, 17:03_________________________________________________generalnie to kocham ten ból :decayed:

Opublikowano

dłuuugo zastanawiałem się nad stworzeniem takiego wątku ale w końcu znalazłem :gwizdanie:

no więc dołączam się i ja za swoimi dwoma :decayed: (następny już w przyszłym tygodniu) :kox:

nikt mi nie powie że nie jest to uzależniające :banan2:

obie fotki robione zaraz po robociźnie :evil:

0f0da05b38af5291med.jpg

c39d4ff5cc80534fmed.jpg

Co znacza te slowa ?? To tajemnica czy nie ??