Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

TATOO & PIERCING ma ktos? '-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hardcore panowie :decayed::polew:

A nie myśleliście o tym jak praca ? Czy nie będzie Wam to przeszkadzać w życiu prywatnym i przy zderzeniu z ciągle jeszcze stereotypowym i konserwatywnym społeczeństwem ? :wink4:

Kiedyś pracują w salonie odzieżowym ..przyszedł chłopak , szukał garnituru i koszuli i swój ślub..był tylko jeden problem ..miał wytatuowane całe plecy i klatkę piersiową ..prawie , że "koszulka " ... żadna koszula nie mogła tego pokryć ..a chłopak widać było , że będzie sie bał spojrzeń ludzi / rodziny na jego malunki prześwitujące przez koszulę... :gwizdanie:

..jedyne co mu mogłem poradzić to biały longsleve pod koszulę .. :tongue4: ..

Po co robić coś ..czego będziemy sie wstydziń na stare lata :embarrassed:

Opublikowano

no i honorowym dawca krwi nie można zostać jak się ma tatoo ,....

Opublikowano

no i honorowym dawca krwi nie można zostać jak się ma tatoo ,....

Czasami honorowym członkiem rodziny też :embarrassed: ... albo trza się wstydzić , ukrywać ..albo postawić przed faktem przyszłych teściów...wtedy jacy byśmy nie byli święci ..to i tak wyjdzie , że recydywa :gwizdanie:

Ja miałem kiedyś zajawkę na kolce ... uszy ..warga ..język...i szło by pewnie dalej ..w tunele lub inne dziadostwo ..ale w porę sie obejrzałem , że ludzie traktują mnie mniej poważnie .. że czas wyrastać z głupot :cool1:

Powyciągałem wszystkie druty .. tylko , że mi zostały dziury ... ale kolegom farba pod skórą zostanie na całe życie :embarrassed:

Dobra ..zaczynam pierdlić jak stary dziad :decayed:

Opublikowano

zebys był jeszcze stary dziad ;P

a ty dopiero szczwiu masz 21 :P

Opublikowano
  • Autor

praca?

ja wykonuje wolny zawod, a tatuaz mam w takim miejscu ze go nie widac :wink4:

Opublikowano

zebys był jeszcze stary dziad ;P

a ty dopiero szczwiu masz 21 :P

..ale czuję sie stary duchowo / emocjonalnie :polew: :polew:

praca?

ja wykonuje wolny zawod, a tatuaz mam w takim miejscu ze go nie widac :wink4:

No to chyba , że tak :wink4:

Opublikowano

Wu nie wiedziałem ze z Ciebie taki byk :polew:

co tam sobie strzeliłeś na starość :P córa Cie namówiła :> :P

Opublikowano

Ja mam skorpiona na ramieniu i jestem honorowym dawcą krwii, mam ochotę na jakiegoś tygrysa albo bullterriera ale jak widać na ochocie się kończy :)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 12:40_________________________________________________8a23a412a8eb11d1.jpg

Opublikowano

Mam (własnego pomysłu) monochromatyczny tribal na łydce.

Przyznaję, że tatuaż uzależnia. Już planuję kolejny na ramię :)

Opublikowano
  • Autor

Wu nie wiedziałem ze z Ciebie taki byk :polew:

co tam sobie strzeliłeś na starość :P córa Cie namówiła :> :P

Dygu

wazylem 103,5 kg

teraz 81 kg - czyli chudy ale byk :wink4:

Opublikowano

Ja ... usunąłbym, jakby się dało.

da sie ...

No, właśnie nie do końca (dowiadywałem się) - resztki zostają i albo musisz coś nowego nadziargać, albo wyglądasz jakby ci ktoś z pióra nakapał. Całkowicie można usunąc tylko jasne, delikatne tatuaże.

Moje się nie nadają - monochromatyczne, gruba kreska: na plecach znak 69, na przedramieniu spory motyw roślinno-bluszczowy. Od lat walczę, zeby kolejnych nie robić :)

Opublikowano

na plecach znak 69

Człowiek hardcoru :decayed::good::cool1:

Opublikowano

dlaczego ja się wstydzić nie będę swoich dziar , no chyba ze mi ktoś spier... nie uznaje takiego podejścia do życia jak pół polski ze łysa głowa i tatuaż to z wiezienia

Opublikowano

Krzyniek ja oddałem 21 litrów krwi i mam tygrysa na plecach...

Opublikowano

ja mam zamiar sobie zrobic polowe plecow, barki, biceps i troche klatki w jednym tatuazu ( nie tribal tylko inne motywy ze zwierzetami i ludzmi )

ale to jak jeszcze troche przytyje ;p

Opublikowano

ja mam zamiar sobie zrobic polowe plecow, barki, biceps i troche klatki w jednym tatuazu ( nie tribal tylko inne motywy ze zwierzetami i ludzmi )

ale to jak jeszcze troche przytyje ;p

I jak bedziesz pakował to Ci sie wszystko porozciąga :naughty:

Orient % Celtic rządzą :kox: :kox:

Opublikowano

e7defe23ec.jpeg

hehe ;p jeszcze z 10kg przytyje

max 15 ;p i robie tatoo

Opublikowano

Tylko niech Ci nie liczą na sesje ..bo widać , że to będą hektary pleców i :polew: :polew:

Opublikowano

ragga małe sprostowanie dziara sie nie rozciągnie , może się ewentualnie przesunąć przy przybraniu masy lub schudnięciu lub można mieć nie fart i zrobi sie rozstęp na dziarze :decayed:

Opublikowano

ragga małe sprostowanie dziara sie nie rozciągnie , może się ewentualnie przesunąć przy przybraniu masy lub schudnięciu lub można mieć nie fart i zrobi sie rozstęp na dziarze :decayed:

Tak..Taki rozstęp sprawi że się rozciągnie :wink4: Widziałem takie przypadki u kolegi tatuatora .. wygląda to troszkę z pupy :gwizdanie:

Koleżanki znajomy miał tatuaż na całej ręce .. błędy młodości... a że wyglądały paskudnie to jedyne co dało sie z nimi zrobić ..to zamalować :cool1: ... i koleś ma jedną rękę czarną :decayed: