Skocz do zawartości
IGNOROWANY

TATOO & PIERCING ma ktos? '-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no właśnie ja chce skrzydełko na noge zaczaynające się na stopie i kończące w połowie piszczela tylko żeby jeszcze tak ładnie w okół kostki poszło ale za ch :rant: nie potrafię nic znaleźć :mysli:

Opublikowano

nie potrafię nic znaleźć :mysli:

narysuj se :decayed:

Opublikowano

uwierz mi że robie to ale jakoś mi nie wychodzi tak jak sobie wymarzyłem :confused4:

Opublikowano

uwierz mi że robie to ale jakoś mi nie wychodzi tak jak sobie wymarzyłem :confused4:

sie bardziej postaraj :)

Opublikowano

jak nie chcesz pomóc to daj się wypowiedzieć innym :foch::decayed:

Opublikowano

Somes - www.deviantart.com Search: wing, wings, angel, angel wing, devil wing, evil wing, god wings, satan wing :P etc.

Znajdziesz coś na pewno, tam jest milion bardzo nowatorskich i pomysłowych prac w różnych stylach.. Ja już dawno przestałem szukać wzorów na stronach o tattoosach..

Opublikowano

Nosfer już tam biegnę! :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Poka jak coś znajdziesz.

Opublikowano

Nosfer już tam biegnę! :kox: :kox: :kox: :kox:

OT - SoMes za co przygarnąłeś kropka ??

Opublikowano

już mam Nosfer ale musze jeszcze je przerobić pod siebie :naughty::decayed:

a nie chcieli mi dać klubowicza to wziąłem kropka :polew:

Opublikowano

a nie chcieli mi dać klubowicza to wziąłem kropka :polew:

dobry dil :good:

Opublikowano

Ja się na razie na piercing przerzuciłem, wprowadziłem jedną zmianę i korci mnie na następny kolczyk, ostatnio widziałem gościa z kolczykiem na karku i fajne to wygladało ale niestety z racji pracy nie mogę takich numerów robić

Opublikowano

Ja się na razie na piercing przerzuciłem, wprowadziłem jedną zmianę

?????

Opublikowano

vario pokazuj bo ja sobie też będę niebawem prawdopodobnie drugi w wardze robił :kox:

Opublikowano

Panowie niestety nie pokażę, bo to nie dział "erotyka", jak byście byli fajnymi laskami to bym o tym pomyślał :) w każdym razie zmieniłem z "Six" prosty 8mm w goldzie na banana 12 mm z srebrną kulką i tęczową, chciałem wkleić foty kolczyków ale strona SIX jest kiepska i nie ma tego asortymentu :(

Opublikowano

Zwyrol :kox:

Opublikowano

vario pokazuj bo ja sobie też będę niebawem prawdopodobnie drugi w wardze robił :kox:

on w wardze nie ma :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 08:10_________________________________________________miałem pare lat temu kolczyk w lewym sutku ale chyba zarosło :thumbdown: , chociaż zaraz sprawdze ,tylko musze znaleźć agrafke... :kox:

Opublikowano

Kiedyś miałem 2 kolczyki w tym miejscu ale jeden wyrwałem podczas harców i pozostał 1 Frenum

Opublikowano

haha vario to Ty taki harcerzyk jesteś tak? :naughty:

:polew: