pawelosinski83 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Się kuła chyba przekonuję do tych czarnych lamp... Niezły agresor... Gdzie to tyle śniegu uraczyłeś? > Wysłane przez Tapatalka <
valent Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Z czego zaadaptowałeś dokładkę/spoilerek pod przedni zderzak?
Kacza Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Się kuła chyba przekonuję do tych czarnych lamp... Niezły agresor... Gdzie to tyle śniegu uraczyłeś? > Wysłane przez Tapatalka < U nas kolo 3miastaZ czego zaadaptowałeś dokładkę/spoilerek pod przedni zderzak?Od Cupry
KoJ@K Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Wez no filmidlo nagraj jakies z latania po sniegu i podeptaj troche, jak to se gada
Kacza Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Wez no filmidlo nagraj jakies z latania po sniegu i podeptaj troche, jak to se gada Wrzucę w przyszly week... będzie nowy wydech Czujniki wcisnietego pedału sprzęgła, cczujniki biegu wstecznego oraz prawa przednia półoś wymienione. Po wymianie czujnika pedału sprzęgła dalej troszkę podbija obroty Apel do użytkowników S4... czy mozecie sprawdzić czy też wam podbija obroty? Jadąc na luzie z górki np? A po wciśnięciu sprzęgła spadają do 9xxobr min? Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Kacza
mariusz-jagi Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Sprawdziłem u siebie i nie zauważyłem zwiększania obrotów w trakcie wciśnięcia pedału sprzęgła jadąc ok. 20 km/h na "luzie". Cały czas jest u mnie ok. 900 obr/min.
Kacza Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 U mnie przy 20kmh to tez nie występuje. Sprawdź przy większej prędkości proszę np 60 Uwielbiam to auto ... daje rade wyciągnąć nawet ciągnik siodłowy Volvo z muldy sniegu:) W poniedziałek gruby update !:D
Kacza Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Tak jak mowilem ... maly update Wjechal kpl uklad wydechowy od Millteka oczywiscie wersja glosniejsza ..filmik nawet w polowie nie odzwierciedla tego jak auto chodzi, do wymiany mam jeszcze koncowe wieszaki-wtedy jeszcze raz uderzam na idealne ustawienie tak jak bozia przykazala Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Kacza
Binek1.8T Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Pięknie brzmi! tak jak powinno seryjne s4 b6/b7
Kacza Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 40 minut temu, Binek1.8T napisał: Pięknie brzmi! tak jak powinno seryjne s4 b6/b7 Jestem tego samego zdania. Na żywo rwie wory! W końcu można jechać pod remize i robić łututtuuu
dekiel 13 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dobrze gada , podczas jazdy zapewne jeszcze lepiej.
Animal Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 OMFG Przez Ciebie znowu zacznę chorować na V8
mariusz-jagi Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Szacun, świetnie gada, już zazdroszczę. Ciekawe jak w dłuższej trasie będzie "gadać"? Ps. przy wyższej prędkości 60, 80 i 100 km/h też nie podnoszą się obroty biegu jałowego. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Weź żesz nagraj jakiś elegancki filmik póki jeszcze śnieg leży, jak się gdzieś kręcisz na jakimś placu, sandał depnij do końca i łututu tu tu tu tututu porządne zrób ale już mi się podobie !!
Kacza Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 Teraz, KoJ@K napisał: Weź żesz nagraj jakiś elegancki filmik póki jeszcze śnieg leży, jak się gdzieś kręcisz na jakimś placu, sandał depnij do końca i łututu tu tu tu tututu porządne zrób ale już mi się podobie !! To dziś na szybko:) odebrałem auto i od razu musiałem w trasę cisnac dużym. Uwierzcie mi na słowo jest grubo w h****... auto dużo lepiej się wkręcą na obroty o dźwięku nie wspomnę bo na żywo jest kot na maxa... jeszcze te wieszaki i ustawienie ich i jestem 100% zadowolony
KoJ@K Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Co bys nie pisal, to ja i tak czekam na filmidlo z łututu tu tu tu tututu
mariusz-jagi Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 A ja na opinie czy radio jest jeszcze potrzebne w eSce ;-)Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
Kacza Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 45 minut temu, mariusz-jagi napisał: A ja na opinie czy radio jest jeszcze potrzebne w eSce ;-) Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Rnse będzie na sprzedaż ... myślę że taka opinia wystarczy!:D
Rekomendowane odpowiedzi