Animal Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Pięknie się prezentuje... Kolor bajka no i pakiet S4 robi robotę
man85 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Bardzo ładna.. Widzę praktycznie codziennie z pracy. Hmm widzę.. najpierw słyszę Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez man85
Siemin Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Bardzo ładna.. Widzę praktycznie codziennie z pracy. Hmm widzę.. najpierw słyszę Oj tam, oj tam... Jeśli dobrze kojarzę czarne A4 avant z ramkami klubowym na ul. Sz... - To Ty? Juz od jakiegoś czasu Cię obserwuję :-) Ładna i zadbana seria + :-) wiem, że większość ludzi z okolic ma mnie dość, ale co poradzę, że akurat tam jest takie echo i dźwięk się tak niesie :-)
man85 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Tak tak, to moja, Kolega z pracy, mieszka tam na osiedlu rozkminiał kto to tak lata hehe A dźwięk to taki przyjemny dla ucha
Siemin Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 nooo nagrałbys cos wkoncu Były już próby - ale dźwięk wychodzi jakiś zniekształcony i w ogóle nie jest podobny do tego, co w rzeczywistości Chyba muszę poprosić man85, żeby mnie nagrał z okna w pracy
PiterA4 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 przyjedz na jakis zlot najblizszy jest to moto beskid na fb sie reklamuja odbedzie sie w zywcu a nie powiem ze obejrzałbym twoją perełke
Siemin Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 przyjedz na jakis zlot najblizszy jest to moto beskid na fb sie reklamuja odbedzie sie w zywcu a nie powiem ze obejrzałbym twoją perełke Nie mam czasu, żeby wysprzątać porządnie auto po powrocie z urlopu, a co dopiero jeździć na jakieś zloty
PiterA4 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 przyjedz na jakis zlot najblizszy jest to moto beskid na fb sie reklamuja odbedzie sie w zywcu a nie powiem ze obejrzałbym twoją perełke Nie mam czasu, żeby wysprzątać porządnie auto po powrocie z urlopu, a co dopiero jeździć na jakieś zloty nie jakies tylko zloty szkoda bo duzo mozna podpatrzec na nich
Rekomendowane odpowiedzi