mateuszeks Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Moje felgi są mocno zniszczone, mogę je sam wypełnić jakąś szpachlą? Czy tylko kosztowna naprawa, jeśli tak to jakie koszty? Edytowane 28 Lipca 2016 przez mateuszeks
ClNEK Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Nie wiem czy mozna ale ja wyszpachlowalem i pomalowalem sprejem. Po ok 3 miesiacach jazdy dalej jestem bardzo zadowolony z efektu
Boosman Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Kolego sa specjalne zakłady co sie tym zajmuja , nie robia tego drogo a konkretnie , ja za 18 płaciłem 90zł za sztuke (cena zalezy od wielkości felgi) w tym jest : Czyszczenie Alufelgi w kwasie - alu sie nie piaskuje Naprawa rantów - napawanie Malowanie kolorem Malowanie Bezbarwnym Efekt mega , poleciłem kolega i tez zadowoleni - ja to robie w http://www.lakiernia.tychy.pl/
lukaszooo Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Jeśli chcesz to zrobić sam to zaszpachluj to zwykła szpachlą potem podkład i całą pomaluj, da sie to zrobić naprawde ładnie bez sciągania opony. Jeśli chcesz to zrobić porządnie to zdejmij opone i oddaj do proszkowego malowania ale watpie aby w tych 90zł było proszkowe malowanie.
Boosman Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Jeśli chcesz to zrobić sam to zaszpachluj to zwykła szpachlą potem podkład i całą pomaluj, da sie to zrobić naprawde ładnie bez sciągania opony. Jeśli chcesz to zrobić porządnie to zdejmij opone i oddaj do proszkowego malowania ale watpie aby w tych 90zł było proszkowe malowanie. Tak kolego 90zł za ''18'' i na milion procent proszkowo : ]
Karolek1997 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Po naprawie poleciłbym założyć opony z 'ochroną rantu'
Rekomendowane odpowiedzi