airton Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Panowie, uchwyt na kubek przestał "działać", rozebrałem konsolę, wyciągnąłem uchwyt i znalazłem takie coś. Gdzie to powinno się znajdować, i jak to tam wsadzić ? No chyba, że się nie da..
Bajak Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Ta "tasiemka" powinna znajdować się mniej więcej po środku (sa tam takie jakby zaczepy które ją trzymają z jednej i drugiej strony, dzięki niej cały schowek sie wysuwa swoim tempem, powinna być w środku zaczepiona i nie powinna "latać" po calym środku, przerabiałem to już u siebie, troche zabawy z tym ale można to naprawić, ja przynajmniej u siebie to zrobiłem, pozdrawiam
airton Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 Po środku, okej, ale w której części jak już rozbiorę, w tej z uchwytem czy tej jakby obudowie ? Podczas wysuwania uchwytu ta tasiemka się rozwija czy jest cały czas rozwinięta, naprężona ?
xXxMAROKOxXx Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Podczas wysuwania uchwytu tasiemka się zwija, natomiast podczas chowania się rozwija. Oglądaj od 4:15 Edytowane 29 Lipca 2016 przez xXxMAROKOxXx
Rekomendowane odpowiedzi