Langista Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam, pierwsze od czego zacząłem przy swoim b5 w kombi to sprawienie sobie chromowanych ramek (nie wiedziałem aż do dzisiaj, że ori to wydatek ok 500zł), więc zakupiłem sobie listwy do naklejenia. Tu zwracam się do Was z pytaniem : Jak to wygląda po naklejeniu? Czy wygląda to jak tania imitacja "tjuningu"? Bo jestem troche zrezygnowany że 60 zł w błoto wrzuciłem..
Al@n Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 jak juz chcesz to tylko ori około 100-150zł kpl do załozenia no i 1 dzień roboty
Langista Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Z tego co czytałem to trzeba też wycinać te trójkątne szyby, bo tam listwa wchodzi pod szybę.. A tych listew (ramek) nie jestem w stanie znaleźć nigdzie, wszędzie sprzedają te listwy do przyklejenia.. Widać później sie za to wezme, jednak chciałbym sie zapytać, jak to wygląda po naklejeniu? Na zdjęciach osoby, która to sprzedawała wygląda jak oryginalne..
emil.wasiak.7 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jakby na zdjęciu było brzydko to nikt by nie kupił. Trzymaj się od tego z daleka. Szczególnie ucięte końce nie są zakończone estetycznie, lipa
Langista Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Czyli pieniądze w błoto, wyjdzie mi to zwrócić jak się uda.. Myślałem też nad zmianą deski rozdzielczej bo ta jest w kilku miejscach porządnie porysowana, ale boje sie, że jak zamienie to element może źle pasować i zacznie sie trzeszczenie elementów, i nie wiem czy warto bo teraz wszystko jest cichutko na każdym wyboju.
Al@n Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 mam chromy do sedana i deske tez posiadam tel. 603 418 896
Langista Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 mam chromy do sedana i deske tez posiadam tel. 603 418 896 Niestety mam kombi
Rekomendowane odpowiedzi