matik123 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cześć, Mam pytanko, czy to lusterko jest od lifta? Wydaje mi się że tak ale chciałbym się upewnić
mats0n1337 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Przecież w b5 lewe było duże a prawe małe Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Sebastian Kaleta Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Cześć, Mam pytanko, czy to lusterko jest od lifta? Wydaje mi się że tak ale chciałbym się upewnić Mam takie , to anglik pasuje do przed lift i jest problem z jego ustawieniem jak ktoś ma fotel blisko kierownicy ( bo kurdupel) to lusterko ma za mały zakres regulacji w poziomie . Edytowane 4 Listopada 2016 przez Sebastian Kaleta
sebidi Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Cześć, Mam pytanko, czy to lusterko jest od lifta? Wydaje mi się że tak ale chciałbym się upewnić Mam takie , to anglik pasuje do przed lift i jest problem z jego ustawieniem jak ktoś ma fotel blisko kierownicy ( bo kurdupel) to lusterko ma za mały zakres regulacji w poziomie . dlatego przekładają trójkąty z lusterka eu żeby był pełen zakres regulacji
Rekomendowane odpowiedzi