Rychoo0 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam Spalona prawa żarówka, jest sposób by ja wymienić bez wyciągania reflektora? Żarówka jest trzymana przez taka blaszkę (w 3 miejscach) Jak się do tego zabrać? http://fs5.directupload.net/images/160805/vhjnsrg8.jpg Pzdr. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Rychoo0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koloboro Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 pociagasz i wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo0 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Serio, targałem to auto mi cofa. Przyłożę się do tego mocniej Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koloboro Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 poruszaj żarówką delikatnie na boki i pociagnij. musi wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubal2216 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Trzeba pociągnąć z wyczuciem. Włożenie nowej żarówki odpowiednio też nie jest łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Zott Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Koledzy macie jakiś sposób aby wskoczyła ona na swoje miejsce? Bo u mnie po przełożeniu żarówek nie potrafiłem ich niestety ustawić tak aby były w stałym miejscu są po prostu luźne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi