kry2503 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam, nie otwiera mi się schowek na monety a schowek na kubek bez problemu, da sie coś zrobić????
lukasera Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 wyjmij schowek i zobacz,czy taka zapadka na koncu sie nie ukruszyła lub małe trybiki z boku szufladki. u mnie sie otwieral, ale nie zamykał i to był problem tej zapadki. Udało sie naprawić samemu.
audiKSP Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Podepnę się pod ten temat bo mój problem też dot. schowka tyle że pasażera. W pewnym momencie zauważyłem że nie mogę zamknąć schowka pasażera po jego otwarciu. Próbuję raz, drugi, trzeci i nic. Opada z powrotem. Zaczałem się przyglądać i widzę że chodzi o prawą jego część. Po bardzo mocnym dociśnięciu z prawej strony schowek się zamyka. Na pierwszy rzut oka wygląda to tak jakby się bardzo delikatnie odkształcił (odgiął) i nie zaskakuje przy zwykłym zamknięciu. Miał ktoś już taki problem?
zbigok Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Podepnę się pod ten temat bo mój problem też dot. schowka tyle że pasażera. W pewnym momencie zauważyłem że nie mogę zamknąć schowka pasażera po jego otwarciu. Próbuję raz, drugi, trzeci i nic. Opada z powrotem. Zaczałem się przyglądać i widzę że chodzi o prawą jego część. Po bardzo mocnym dociśnięciu z prawej strony schowek się zamyka. Na pierwszy rzut oka wygląda to tak jakby się bardzo delikatnie odkształcił (odgiął) i nie zaskakuje przy zwykłym zamknięciu. Miał ktoś już taki problem? Chyba pęknięty zawias - taki jego urok http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26422.0;highlight=z%B3amany+zawias
audiKSP Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 No właśnie chodzi mi o to czy ktoś miał taki objaw i jest to na pewno zawias. Po mojemu jeśli by był to zawias to nie zamykałoby siew ogóle, ale może się mylę.
zibi66 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Luknij dobrze a zobaczysz czy to zawias,widać go dobrze od góry,jak zawias pękł zabierz się od razu za jego siłowniczek bo to on jest sprawcą najczęściej. No właśnie chodzi mi o to czy ktoś miał taki objaw i jest to na pewno zawias. Po mojemu jeśli by był to zawias to nie zamykałoby siew ogóle, ale może się mylę.
Rekomendowane odpowiedzi