Cuber Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Audika supcio , mam pytanie w B5 był dostępny pakiet S-line?
Piotr Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Bardzo ladne auto, bez zbednych wodotryskow, z jednym malym wyjatkiem... Moim zdaniem ta naklejka na szybie "RIEGER Tuning" to po prostu kwintesencja wiochy. Od razu przypomina mi sie film "Poranek kojota" i te 2 dresy w Golfie z taka sama naklejka
Iverson Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Moim zdaniem ta naklejka na szybie "RIEGER Tuning" to po prostu kwintesencja wiochy. zapewniam Cię kolego że Sowa a4 walczy z tą tjuningową naklejką ale z marnymi skutkami !! tzn. trzyma się szyby jak cholera
Piotr Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Uffff... ciesze sie, ze to nie byl zamierzony efekt Faktycznie ta naklejka odbiega stylistycznie od calego auta, ktore naprawde ladnie sie prezentuje.
blaster99 Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 auto jest zrobione po mistrzowsku, nie ma sie czego czepic ...ten chrom na dole to dla mnie rewelka
malcolm25 Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Sliczne to twoje cacuszko. Tez zamierzam zmienic zderzak tylko zdecydowanie na S4. Grill + chromik w zderzaczku bardzo mi lezy Gratuluje
Pelex Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 super się prezentuje na tych felach i tak fajnie jest to asfaltu zbliżona podoba mi się gratuluje ładniutka jest ta
sowa a4 Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Opublikowano 1 Lipca 2007 naklejka powoli juz sie usuwa jedna czesc usunieta ten nieszczesny tuning ale co to byla za walka a na tamto nie mam sposobu jeszcze teraz powoli przyszedxcczas na dalsze zmiany moze kola na czarno z brokatem kto wie i jakis nowy program
pet3r Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 nie sprzedajesz auta jednak??? czemu chcesz nowy program, ktos da rade wyciagnac wiecej?
Motor Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Audika supcio , mam pytanie w B5 był dostępny pakiet S-line? Był pakiet S-line ten ma bez skóry,powinien miec BOSE jeszcze Wóz ok. :th:
sowa a4 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 troszke mocy juz brakuje powoli znowu a mam cooler od golfa arl tdi 150km i cos by tam jeszcze mozna zobaczyc a s line jest tak tez w ksiazkach pisze a co do sprzedazy nie wiem sam raz chce raz nie chce a amienia sie to gdy przesiade sie w szybsze auto a pozniej na nowo do swojego [br]Dopisany: 02 Lipiec 2007, 18:02 _________________________________________________a wiec tak dawno mnie nie było i troszke modów doszło : Turbo awx kolektor ssacy awx centralny cooler przelot z koncowym tumikiem Super Sprint Wtryski 216 i pompka oraz troszke zmieniony wyglad
pet3r Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 poka poka fotki bo ja je pokażę powiem tyle - jest :kox: :kox:
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Felgi maxymalny ale komin mi się średnio podoba...
Nowak_zg Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 kozak :th: ma swoj styl .... inny niz wiekszosc i zarazem ladny
ROGER Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 super :a4fan:jaki procent ściemy na szybach :gwizdanie:
Johnyjurek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 stary !!! fura mega koks ale komin to zmien bo masakra
Nowak_zg Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 tylko komin do wymiany reszta ok :th:
sowa a4 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 komin ładnie sie z reszta zgrywa taki DTM mały o szyby lepiej nie pytac folia firmy Folia Tec przody Srednio a tył najciemniej jak sie da ale od srodka jasno w miare widac
Rekomendowane odpowiedzi