Skocz do zawartości
IGNOROWANY

problem z dymieniem mojej a4 b6 1.9 tdi 2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z dymieniem, moja a4 dymi na bialo po odpaleniu nie duzo ale dymi jak sie zagrzeje to ani sladu po dymie.Auto ma przejechane ponad 300000 tys km Wszystkie plyny sa, zero wyciekow w dodatku dodam ze wszystko porobilem w aucie u mojego mechanika zawiozlem ja i mu powiedzialem zeby wszystko porobil co sie da i dostalem cala liste a4 wymienionych czesci od wezy w silniku po klocki i tarcze.dymienie zauwazylem miesiac temu nie pogarsza sie nic, tylko denerwuje mnie to i taki dziwny smrod disla z tego dymu, turbo mialem testowane i tez ok, prosze o pomoc co moge z tym zrobic i czy mam sie martwic czyms. Z góry dziekuje i pozdrawiam.Dawid

Opublikowano

Logi statyczne 13, 18, 23.

nie rozumiem moge prosic jasniej :)

Opublikowano

Podepnij vaga/vcdsa i zrob logi silnika, konkretnie ww. grup.

Opublikowano

Podepnij vaga/vcdsa i zrob logi silnika, konkretnie ww. grup.

bylem u mechanika sprawdzal i wszystko wporzadk powiedzial ze nie wie co moze byc nie tak

Opublikowano

To my tez nie wiemy,

Opublikowano

To my tez nie wiemy,

ok dziekuje za checi, jakby ktos wiedzial czemu tak jest to prosze o informacje :)pozdrawiam

Opublikowano

Powazny jestes?

Uwazasz, ze ktos tarota bedzie stawial dlaczego auto dymi?

Moze wtryski padly, moze dawka paliwa zla, moze turbo puszcza, moze ma nieszczelnosc, moze czujnik ktorys swiruje, moze woda w wydechu...... Moze pincet innych rzeczy.

Po to sa logi zeby nie dywagowac nad problemem dwa dni.

Opublikowano

Jak nie chcesz robić logów to nic nie poradzimy. Może woda Ci się zbiera tam? Mój też czasem dyma puści to normalne, bo to diesel :decayed: Jak wszystko jest dobrze to nie ma co myśleć.

Opublikowano

Jak nie chcesz robić logów to nic nie poradzimy. Może woda Ci się zbiera tam? Mój też czasem dyma puści to normalne, bo to diesel :decayed: Jak wszystko jest dobrze to nie ma co myśleć.

mialem robione 2 tygodnie temu i nic nie wykazalo

Opublikowano

Mogłeś tu logi na forum wkleić napewno ktoś by coś zasugerował.