STO_PROCENT Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam wszystkich Czy ktoś z Etką mógłby mi pomóc ? Mianowicie chodzi o hokej (dokładka) tylnego zderzaka do audiszona 96r. sedan Wiem że hokeje 94-98r różnią sie od tych 99-01 Od miesiąca szukam na allegro bez skutku a jeśli już jest to w opłakanym stanie Chciałbym kupić tą część w aso -- tylko tam trzeba podac numerki części. To jak pomożecie? :>
roman0012 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja sie zastanawiam czy nie zdemontowac swojego juz mi sie znudzil ..chyba lepiej sie prezentuje bez
razk Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 jezeli chodzi o ten plastik od spodu zderzaka, ktory przewaznie jest czarny (nielakierowany) to: 8D0 807 521
STO_PROCENT Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 jezeli chodzi o ten plastik od spodu zderzaka, ktory przewaznie jest czarny (nielakierowany) to: 8D0 807 521 tak chodzi o ten najczęściej nie lakierowany plastikowy element z wycięciem na końcówke rury wydechowej A czy ma znaczenie diesel/benzyna oraz pojemność silnika? Bo rocznik napewno
Yelo Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 To jest nr części do Twojego rocznika i silnika. Mowa o części nr 12 na rysunku.
Dibo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja bym na Twoim miejscu nie kupował w ASO. Podjedź do jakiegoś szrotu z częsciami. Ja też coś takiego kupowałem i dałem za to 70PLN w idelnym stanie. Nic nie było połamane. Sprzedawca pokazał mi z 20 tych dokładek i kazał sobie wybrać najlepszą
Armi Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Przepraszam za odgrzebanie wątku. Ja również szukam hokeja do mojego auta (diesel, rocznik 97) więc ponawiam pytanie czy mogę kupić hokej od benzyniaka? Nie ma znaczenia w numerze części czy to rocznik 96 czy 97(w przypadku hokeja do diesla) ?
Cuber Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 z tego co zauwazyłem to nie ma róźnicy ( benzyna/diesel) w B5 przed liftowej w dokładce zderzaka
Rekomendowane odpowiedzi