Kowi87 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Cześć, Poszukuje auta dostawczego do użytku na budowe, przewozenie narzędzi, materiałów budowlanych itp. Co byście na tą chwile polecili? Dotychczas był to stary vito 2,3 i citroen Berlingo II. Co myslicie o Transporterze T5, 1,9TDI czy 2,5TDI? A moze 2,0TDI? Moze ford transit connect? Warunkiem będzie diesel i klimatyzacja, oraz dobrze by była przegroda oddzielajaca pake od kabiny. Crafter i jego pochodne jest za duzy
Wandej Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Cześć, Poszukuje auta dostawczego do użytku na budowe, przewozenie narzędzi, materiałów budowlanych itp. Co byście na tą chwile polecili? Dotychczas był to stary vito 2,3 i citroen Berlingo II. Co myslicie o Transporterze T5, 1,9TDI czy 2,5TDI? A moze 2,0TDI? Moze ford transit connect? Warunkiem będzie diesel i klimatyzacja, oraz dobrze by była przegroda oddzielajaca pake od kabiny. Crafter i jego pochodne jest za duzy Nie kupuj transportera bo jest dosyć drogi w utrzymaniu a przynajmniej jednostka 2.5TDI
daros Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam Transportera T5 z 2004r. z 1.9 PD kupionego w PL z obecnie oryginalnym przebiegiem 400kkm i złego słowa nie powiem. Blacha w miarę ok. Co trzeba było, to pomalowane. Podwozie nie koroduje. Silnik, to niemal AVF z innym turbo, więc trwały. Póki co dwumas był wymieniany. Auto fajne, ale trzeba trafić niezajechany egzemplarz. Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez daros
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Nie kupuj transportera bo jest dosyć drogi w utrzymaniu a przynajmniej jednostka 2.5TDI Przecie to nie jest to samo 2.5 co u Artura
Kazik123 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 renault master T5 ciężko znaleźć w dobrym stanie , też szukałem auta żeby podjechać z narzędziami na montaż to każda T5 która oglądałem to po dzwonię albo zajechana na maxa skończyło się ze kupiłem kangoora z PL od drugiego właściciela , trochę ciasno ale mamy też Mastera z plandeka prawie 5 metrowa i złego słowa na Mastera powiedzieć nie mogę
skrab Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Boxera Ci polecam 2,2d 2007r auto nie do zajechania, prowadzi sie fajnie i ma pake dość dużą. tąpniete z LG g3 Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez skrab
Rekomendowane odpowiedzi