Skrzypek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wybieram się z dziećmi na Śnieżkę. Dzieci 7 i 11 lat. Jaką trasę byście mi polecili? Którędy najkrócej?
_quattro_ Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Wybieram się z dziećmi na Śnieżkę. Dzieci 7 i 11 lat. Jaką trasę byście mi polecili? Którędy najkrócej? Wszystko zależy czy przedtem chodziły po górach. 11 latek powinien dać radę od dołu spokojnym tempem, może nie od razu czarnym szlakiem ale z 7latkiem może być problem. Ja swoje dzieciaki na pierwszy raz wejścia na Śnieżkę zabrałem wyciągiem na Kope a dalej pieszo Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez _quattro_
Skrzypek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Wybieram się z dziećmi na Śnieżkę. Dzieci 7 i 11 lat. Jaką trasę byście mi polecili? Którędy najkrócej? Wszystko zależy czy przedtem chodziły po górach. 11 latek powinien dać radę od dołu spokojnym tempem, może nie od razu czarnym szlakiem ale z 7latkiem może być problem. Ja swoje dzieciaki na pierwszy raz wejścia na Śnieżkę zabrałem wyciągiem na Kope a dalej pieszo hehe niestety wyciąg odpada bo 11latek ma lęk wysokości Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Skrzypek
moglaj80 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 a może popatrz sobie na trasę średnica można wjechać z dzieckiem bo 2 osobowe , droga przyjaźni na Śnieżkę zależy jak chcesz tam dotrzeć, gdzie nocujesz ?
Skrzypek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nocuję w Karpaczu na ul. Sarniej. Szukam informacji jak najdalej mogę dojechać samochodem aby jak najbardziej skrócić drogę
moglaj80 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 jak Karpacz to chyba najdalej to do.wyciagu dalej pieszo
Skrzypek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 jak Karpacz to chyba najdalej to do.wyciagu dalej pieszo dzięki za pomoc jeśli ktoś jeszcze ma jakieś dobre wskazówki będę wdzięczny
moglaj80 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 słuchaj rozważ podróż autobusem lub taxi do Szklarskiej z tamtą na średnicę i droga przyjaźni na Śnieżkę idziesz szczytem widoki fajne droga fajna dzieci nie stykają na średnicy schronisko a że Śnieżki zejdzie szybko do Karpacza
chudineze Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 A może tędy troszkę inaczej niż na Kopę http://www.pecpodsnezkou.cz/pl/wyciag/
Skrzypek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 No i udało się Śnieżka zdobyta szlakiem żółtym od Wilczej Poręby, 9 godzin marszu w obie strony. Nie było lekko ale dzieciaki dały radę
_quattro_ Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 No i udało się Śnieżka zdobyta szlakiem żółtym od Wilczej Poręby, 9 godzin marszu w obie strony. Nie było lekko ale dzieciaki dały radę
Pij1973 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Wybieram się z dziećmi na Śnieżkę. Dzieci 7 i 11 lat. Jaką trasę byście mi polecili? Którędy najkrócej? Jak chodziły po górach i lubią chodzić to polecam czerwonym szlakiem od samego dołu. Początek trochę nudny bo drogą z trylinki co do budki dochodzi. Ten szlak zrobiłem z sześciolatką, która pierwszy raz taki kawał szła, spokojnie dała radę poganiając mamę .
Rekomendowane odpowiedzi