Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Kompletny wydech 2.5TDI quattro do 1.9TDI + jakie koncowki pod S4 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź maksymalnie 80mm. Proponowałbym nawet 70mm. 90mm to już będzie przesada.

Opublikowano

Ok, wiec wezme te 76 mm :)

Dzieki.[br]Dopisany: 15 Luty 2009, 23:14_________________________________________________A jeszcze dodam, jak myslicie bedzie to pasowac do sedana??

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=554802915

pytalem "szprytnie" sprzedawcy czy to sedan czy kombi, napisal sedan,ale jesli oznaczenie w opisie jest prawdziwe, to jednak kombi, a wtedy dokladka nie bedzie pasowac... :(

Opublikowano

dokładka z sedana pasuje do Avanta i na odwrót :naughty:

Opublikowano

Jestes pewien??

Ktos kiedys pisal,ze jednak nie pasuje,bo niby za krotka.

Ale jesli tak twierdzisz, to super :>

Opublikowano

boberek kupił od sedana i powiedział że nie pasuje do avanta..więc jest inny..

Opublikowano

Czyli d*pa :wallbash:

Opublikowano

boberek kupił od sedana i powiedział że nie pasuje do avanta..więc jest inny..

Przykład np. Trzenka który ma od Avanta w sedanie :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_czy_ta_dokladka_bedzie_pasowala_do_avanta_avf-t57557.0.html

Opublikowano
  • Autor

ja kupilem 76mm, 70mm wydaje mi sie, za male a 90mm to mega przesada, wydech jak z puszek po piwie ;]

Opublikowano

Kupilem ten zderzak co wyzej.

Jak sie znowu pojawi aukcja, zamawiam dwie koncowki sciete 76 mm, oddaje dokladke do malowania, pozniej do tlumikarza,wiec w nastepnym tygodniu (jak dobrze pojdzie) beda wydechy na prostej :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

ja juz zderzak od S4 mam polakierowany i zamontowany, caly wydech tez tylko narazie z koncowkami oryginalnymi od 2.5TDI (te cieniutkie wdol) :decayed: wyglada to strasznie komicznie w polaczeniu z wielkimi dziurami w zderzaku S4 :shocked: :shocked: :slina::blink: koncowki w weekend zamontuje jak dojda ;] i pospawam wydech, bo mam narazie na 4 obejmowac :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja juz zderzak od S4 mam polakierowany i zamontowany, caly wydech tez tylko narazie z koncowkami oryginalnymi od 2.5TDI (te cieniutkie wdol) :decayed: wyglada to strasznie komicznie w polaczeniu z wielkimi dziurami w zderzaku S4 :shocked: :shocked: :slina::blink: koncowki w weekend zamontuje jak dojda ;] i pospawam wydech, bo mam narazie na 4 obejmowac :polew: :polew: :polew:

wstaw fotki jak juz bedzie zrobione

Opublikowano

Te końcówki ją najlepiej zbliżone do oryginału S4 76mm :) i ścięte.

http://moto.allegro.pl/item558164189_okazja_koncowka_wydechu_wm_sport_tuning.html :good:

przypatrz sie im lepiej...sa badzo mocno sciete przez co wygladaja smiesznie i moim zdaniem daleko im do ori s4

Opublikowano

Te końcówki ją najlepiej zbliżone do oryginału S4 76mm :) i ścięte.

http://moto.allegro.pl/item558164189_okazja_koncowka_wydechu_wm_sport_tuning.html :good:

przypatrz sie im lepiej...sa badzo mocno sciete przez co wygladaja smiesznie i moim zdaniem daleko im do ori s4

Zoobaczymy live :naughty:

Opublikowano
  • Autor

te co podales Mlody wygladaja jak z puszek po specjalu :tongue4: i ogolnie kojarza mi sie z tuningiem Kadeta 1.3 :thumbdown: Poza tym koncowki w S4 maja zawijane ranty a te nie maja ;)

Opublikowano

te co podales Mlody wygladaja jak z puszek po specjalu :tongue4: i ogolnie kojarza mi sie z tuningiem Kadeta 1.3 :thumbdown: Poza tym koncowki w S4 maja zawijane ranty a te nie maja ;)

nic dodac nic ujac lepiej bym tego nie okreslil wszystkiego

Opublikowano

Te zawijane wyglądają jak lufy od karabinu :polew: ale najlepsze są Twoje z 2.5 szkoda ze takich nie zostawiasz (tak jak chciałeś) wtedy były kadet avant :polew:

Opublikowano

Panowie , hamujemy torszke i bez :ot: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Te zawijane wyglądają jak lufy od karabinu :polew: ale najlepsze są Twoje z 2.5 szkoda ze takich nie zostawiasz (tak jak chciałeś) wtedy były kadet avant :polew:

No ale S4 ma zawijane wlasnie. Ja nie najezdzam na Ciebie ani na Twoj gust ani na Twoj samochod' date=' bo przeciez kazdy ma inny punkt widzenia takze wiecej luzu. Poza tym moje od 2.5TDI maja 50mm i nigdy ich nie chcialem ;) po prostu to okres przejsciowy, wczesniej pytalem o kolanka ale takie jak w A6 czyli okolo 75mm

takie jak te [url']http://allegro.pl/item545763574_koncowka_koncowki_tlumika_kolanko.html[/url]