horny devil Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zaległe foto airbaga na tylnej kanapie tam jest osobna poduszka
SebaMC Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Fajna sztuka Ci się trafiła, moje b6 golas przy tym, choć też niby highline
pajda Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2016 Fajna sztuka Ci się trafiła, moje b6 golas przy tym, choć też niby highline Jeszcze mu brakuje paru gadżetów [emoji6]
SebaMC Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Mibrakuje tylko szybera, radio z bt/usb i multi kiery, a reszta podobnie, fajne krążowniki.
pajda Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Sprawdzimy na drodze ile to warte:wink:Ok, pierw napraw dziadka a później się możemy zmierzyć [emoji6]
oprych Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 przestań pakować w wagona kup se audi bo na drodze poznać cię nie idzie - musiałeś mnie dogonić abym Cię zauważył
pajda Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 przestań pakować w wagona kup se audi bo na drodze poznać cię nie idzie - musiałeś mnie dogonić abym Cię zauważyłNie dzięki już miałem
pajda Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 288 ?? Seria panie 282[emoji6] , ale zacisk jest z tiquana rozmiar ten sam co pasek ale jest żeliwny i tłoczek jest nieco większy
azure Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Jak nie lubię pastuszków za ich pospolitość to taką wersję mógłbym mieć. Jak realizowany jest napęd 4x4 w nim, to klasyczny torsen jak w audi, czyli w sumie quattro bez znaczka? W zimie robi to robotę? Czy tam już silnik w poprzek wsadzili? Fajny, podoba mi się :-)
pajda Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Naped realizowany jest przez haldex czyli jest dołączany automatycznie. Na początku masz 90% na przód i 10%na tył a później w miarę potrzeby jest przenoszony gdzie potrzebujesz wszystko dzieje się samo ty nawet nie wiesz kiedy się to przełącza czy dołącza.W zimie czy na mokrym spisuje się to bardzo fajnie bardzo rzadko się włącza kontrolka ESP w porównaniu do audi ośka tam w w zimie co chwile świeciło mi ESP. Bardzo wygodnie się tym jeździ jeszcze jak zrobiłem program to już fajnie to śmiga.
azure Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Czyli silnik w poprzek wsadzili gamonie... :-)
pajda Opublikowano 27 Października 2017 Autor Opublikowano 27 Października 2017 Jest radość, mała rzecz a cieszy
Rekomendowane odpowiedzi