Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Cześć, w podłodze posiadam takie kołki: W dywanikach mam takie zaślepki i jak widać kołek jest praktycznie luźny i dywanik po krótkim czasie wypada z kołka i przemieszcza się. Czy wie ktoś jak wyglądają zaczepy zatrzymujące dywaniki w miejscu? Albo ewentualnie czy ktoś dorabiał z czegoś?
MikelA4 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 A masz oryginalne dywaniki? Bo mi w oryginalnych siedzi tak, że nie tak łatwo go wyjąć.
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Niestety, nie oryginalne bo kupowałem na allegro pasujące do tego modelu
MikelA4 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jak chcesz to Ci mogę fotkę ogarnąć jak to wygląda u mnie.
pitasss10 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Napisz do sklepu. Dostałeś stopery owalne, które występują głównie w VW/FORD a powinni dołączyć AV2 Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez pitasss10
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jak chcesz to Ci mogę fotkę ogarnąć jak to wygląda u mnie. Chętnie, dzięki
Bull Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wojtas23 Twoje mocowania w dywaniuku są na tzw fasolki... Jest to stare rozwazanie z VW i "no name'ow" . Wkladasz mocowanie na pin, który obracasz o 90 stopni żeby zablokować dywanik. Na piny które masz w podłodze stosuje się inna konstrukcje mocowań, które wciska się na nie. Ostatnio montuje się takie [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi