Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plastuchowe 1.8T i takie tam duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiem za Plasta - Supersport. Jak się jeździ niech się sam pochwali :wink4:

Opublikowano

a TY wpadłbyś kiedyś do nas na spot to bym zobaczył jak się jeżdzi na nadkolach

Odpowiem za Plasta - Supersport. Jak się jeździ niech się sam pochwali :wink4:

[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 20:30_________________________________________________właściwie to wzielibyście się we trzech i przyjechali a nie tak q... daleko nie macie
Opublikowano

Panie... Ale tylko plasta ma podtlenek :D Frogs to jeszcze ma rzut beretem a ja na taki wypad musze pod 100 zl szykowac :decayed:

Opublikowano

DAniel co Ty mi tu będziesz pie... dawajcie we 3 raz w jednego raz w drugiego i będzie dobrze

Opublikowano
  • Autor

dobra Panie co tam masz za gwin i jak się jeżdzi?? ta-technik?

Krystyna już napisał jaka firma a ja tylko dodam że sie jeździ zajebiaszczo :decayed: Ja to ma na 1 palec od nadkola ustawione to spoko :decayed: Gadałem juz z Krystkiem o wypadzie do Ostrowca w nadchodzący poniedziałek więc się raczej stawimy :tongue4:

Opublikowano

i tak powinno być

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

" Krystian jak zrobić tak że masz małe miniaturki, a po kliknięciu otwiera się zdjęcie w pełnym rozmiarze" :)

EE tam dźwięk V-ki, dźwięk turbodoładowanych 4 cylindrów z ITG pod maską jest przyjemniejszy :decayed:

Opublikowano

dźwięk turbodoładowanych 4 cylindrów z ITG pod maską jest przyjemniejszy :decayed:

zgadza sie :>

i ten ssssyk przy rozpędzaniu jak ciągnie filtrem powietrze :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Jaki syk ? U mnie nic nie slychac bo ryk wszystko zaglusza :polew:

Opublikowano

Jaki syk ? U mnie nic nie slychac bo ryk wszystko zaglusza :polew:

rozmawiamy o cywilizowanych autach a nie inwalidach bez kominów :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

i ten ssssyk przy rozpędzaniu jak ciągnie filtrem powietrze :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

też tak mam :decayed::kox: :kox:
Opublikowano
:baseball:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tak czy siak nie mam Quattra :decayed: I nie porezam z śmocą tak jak Frog czy Nosb więc narazie smigam tym a później Kupuje poliftowe 1.8tQ albo eS-ke :decayed: bo B5 podoba mi sie naj bardziej :tongue4:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 22:38_________________________________________________majówkowe zdjęcia impreza udana :) kilk zdjęc:

20e8eb9dc73a9ebb.jpg

a73c0c9b24449d9a.jpg

Opublikowano

chyba malo aut bylo :wink4: niunka fajna :naughty:

Opublikowano

dej mu dej mu :decayed:

Opublikowano

Nie dawaj bo gaz wybuchnie :no::polew:

Opublikowano
  • Autor

myśle że było cos około 200+ aut a moj w piątek w nocy dojechał na 141 pozycji :P

"Dej mu dej mu" jakaś czerwona kupa nas objechała cos tym tam daniel na wkładał :decayed:

NOS-u nie takowałem :kox:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 15:06_________________________________________________a i po majówce mam kompeksy musze do Ciebie Krycha po ten klucz do gwintu przyjechac bo za wysoko stoje :decayed:

Opublikowano

Pany było mówić że na sesyjkę śmigacie byśmy battalionową zrobili :naughty:

plastuch jak Ty masz kompleksy to co ja mam powiedzieć :polew: moje 1BE wyglądalo przy waszych zawiasach jak allroad :polew: :polew: :polew:

Fajne furki macie, chociaż wnętrza mnie nie zachwyciły :tongue4::decayed: No i szkoda że Nosbowego paździocha nie było :thumbdown:

Pozdro! :hi:

Opublikowano

myśle że było cos około 200+ aut a moj w piątek w nocy dojechał na 141 pozycji :P

"Dej mu dej mu" jakaś czerwona kupa nas obirchała cos tym tam danien nawkładał :decayed:

NOS-u nie takowałem :kox:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 15:06_________________________________________________a i po majówce mam kompeksy musze do Ciebie Krycha po ten klucz do gintu przyjechac bo za wysoko stoje :decayed:

aaa no to sory :decayed: nie az tak malo :naughty:

Opublikowano
Fajne furki macie, chociaż wnętrza mnie nie zachwyciły :tongue4::decayed: =
Wiesz my stawiamy raczej na koło i zawias niż na zbędne pierdoły :decayed: