Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plastuchowe 1.8T i takie tam duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam gatki w podobną kratę :polew: :polew: :polew:

czekamy co wymodzisz Plastuch-powodzenia.

Opublikowano
  • Autor

mam gatki w podobną kratę :polew: :polew: :polew:

czekamy co wymodzisz Plastuch-powodzenia.

To dawaj je do mnie zrobie sE z nich podsufitke :polew:

Opublikowano

masz

664d4c8400b60b464937386e65bd4e8490x90.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Odgrzeje kotleta :tongue4:

Parchastyn na spóźnione urodziny dostał odemnie nowy olej CASTROL Magnatec 10W-40 jakieś tam nowe filterki, świece NGK BKR6E

7085121c99da1040m.jpg

Uszczelka pod dekiel wleci na dniach ale o tym później

A to małe gówienko:

7204600d39313870m.jpg

Zwane czujnikiem Ciścniena oleju doprowadziło mnie wczoraj do palpitacji serca jak zobaczyłem kałuże oleju pod autem i brak prawie 1l w misce :confused4: okazało się że starości się rozszczelniło i olej tam tędy spier.. aż miło.

Dodatkowo gleba leży sobie w piwnicy i czeka na wiosne a tymczasem ganiam na serii :kox:

Opublikowano

to faktycznie niezłego stracha miałeś z tym olejem :decayed:

Opublikowano

I co taką kozą znowu jeździsz? Nie gadaj :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Byłeś kiedyś u mnie w pracy widziałeś jaki dojazd :tongue4: Ja tam za pług na tym placu robiłem :gwizdanie: Poza tym wysrała mi sie jedna nakrętka i nie moge skręcić troche wyżej a zresztą doszedłem do takiej wprawy że 1h i gwint na pokładzie znowu :decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:51_________________________________________________

to faktycznie niezłego stracha miałeś z tym olejem :decayed:

Zesrany ładnie byłem :decayed: Jak na kanał wjechałem cała podłoga od strony filtra w oleju dobrze że wolno jechałem i małe ciśnienie oleju było i więcej nie spierniczyło :) Ogólnie to wymieniłem sobie jeszcze oring chłodniczki oleju dla świętego spokoju :tongue4:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:56_________________________________________________Siema!!!

Grzebałem ostatnio troszku w silniku wymieniłem sobie odme czyściłem przepustnice i takie tam jeszcze. A przy okazji pomalowałem kolektor na niebiesko i kilka dupereli na czerny mat:

4eb6aa1d6b0b2288.jpg

oczywiście karton w mrozy jest :gwizdanie: (kupie sE jutro jakąś plekse)

Na początku nowego roku pomaluje jeszcze silnik na niebiesko i jeszcze kilka gratów na czarno(w zasadzie detali) Ale to musi byc troszke cieplej żebym miał w garażu dodatnią temperature :)

(Coś się porobio z Twoim postem Krycha)

Mi się tak podoba i huy :decayed: nie mam żadnego zdjęcia dokładnego:) Poza tym ja mam tego tipa seryjnego tylko skróconego i delikatnie go od podłużnicy podparłem blaszką żeby się nie zagniatał filtr:)

Opublikowano

A chciałem go edytować, bo znalazłem zdjęcie w pierwszym poście tego stożka, a się usunął :polew::) Ja se muszę ten nawiew na filtr ogarnąć jakoś, ale u mnie mniej miejsca :wallbash:

Opublikowano

Ide po jakis sensowniejszy klucz bo tym szitem co mam w pokoju nie moge go rozkrecic :evil:

Opublikowano
  • Autor

http://www.youtube.com/watch?v=TktuNUDs0go

mniej więcej tak to sapie lekko zniekształcony dzwięk bo telefonem nagrywałem a leżał koło stożka :wink4:
Opublikowano

Panie co to jest :D Wez sie wysil bo c**jnia deczko :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

jakoś weny nie ma :P

Odebrałem dziś nowiutkie nakrętki do gwinte :) Te są wykonane ze stali utwardzonej i do tego poleciały w ocynk. Jutro gwincior wpada :kox:

3531487a6c68cbc6gen.jpg

Jakoś na jesieni chciałem auto troche podnieśc na zime i ta kupa z alu zapiekła się i wygląda to mniej więcej tak:

1be8fb0f6662ac96gen.jpg

Opublikowano

jakoś weny niema :P

Odebrałem dziś nowiutkie nakrętki do gwinte :) Te są wykonane ze stali utwardzonej i do tego poleciały w ocynk. Jutro gwincior wpada :kox:

3531487a6c68cbc6gen.jpg

Jakoś na jesieni chciałem auto troche podnieśc na zime i ta kupa z alu zapiekła się i wygląda to mniej więcej tak:

1be8fb0f6662ac96gen.jpg

skolko za nakretki?

Opublikowano

jakoś weny niema :P

3531487a6c68cbc6gen.jpg

1be8fb0f6662ac96gen.jpg

ile dałeś za nakrtęki, moje przednie z alu są w podobnym stanie do Twoich i chętnie bym sobie takie dorobił nóweczki :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Komplet 65zł

Opublikowano

Komplet 65zł

masz namiary? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no pewa mój sąsiad taki magik ale mu zeszło chyba z 2tyg. :decayed:

Opublikowano

Komplet 65zł

no to niezła cenka, jak to działa? daje gościowi swoje nakrętki a on robi stalowe na ich wzór?