Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plastuchowe 1.8T i takie tam duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ze 30km na plus :polew:

Nie chodzi o większą moc :tongue4: Chce żeby nie było mniej niż miałem w AEB :decayed:

Trzeba się rozwijać nie cofać :wink4:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 13:50_________________________________________________DP wyspawane, jak na homade (moje drentfe ręce) i kosz jakieś 80zł myśle że jest nieźle

Teraz jeszcze czeka na mnie TIP

bb35d985ebcbef39.jpg

Opublikowano

Ooo stary aleś opślumał.. we no szlifierkę i kamienia i zjedź ten spaw na równo i zobaczysz przy okazji czy dobrze pospawałeś :wink4:

Opublikowano

Plastuch dzisiaj u Nosba widzieliśmy dwie b5 które skończyły żywot a tam jeszcze Twoja stała :gwizdanie:

ps ależ masz fajną glebę z tyłu lewo palucha wepchałem :good:

Opublikowano
  • Autor

Spoko zrobie z tym pożadek :wink4: Bardziej mnie martwi fakt czy to będzie pasic, niby konty zachowane bo robione według wzoru Nosb-a auto stoi teraz w Dan-Nosb-garage-cycles i nie było do czego przymierzyć :gwizdanie:

ps ależ masz fajną glebę z tyłu lewo palucha wepchałem

Marcinek zobaczysz co sie będzie działo jak zregeneruje amory na tyle :) Narazie jeszcze jest wysoko bo przycieram na chopkach

Opublikowano

a z czego masz wydech z esy??

Opublikowano
  • Autor

a z czego masz wydech z esy??

Wydech w moim to seria na 2 zwykłych końcówkach takich jak w 1.6 czy 1.8 :) teraz tylko DP zamiast kata będzie :wink4:

A ragga-papo W Lipcu jesteś w kraju?? Kierwe 3eba mi obszyć :wink4:

Opublikowano

A ragga-papo W Lipcu jesteś w kraju?? Kierwe 3eba mi opszyć :wink4:

Do listopada jestem także śmiało się kontakcić :good:

Spoko zrobie z tym pożadek :wink4: Bardziej mnie martwi fakt czy to będzie pasic, niby konty zachowane bo robione według wzoru Nosb-a auto stoi teraz w Dan-Nosb-garage-cycles i nie było do czego przymierzyć :gwizdanie:

Flansze kupiłeś czy robiłeś ?

Opublikowano
  • Autor

Flansze zostały wyciente z jakiegoś danieloewgo kata w zasadzie za darmo bo jak rozbierzemy moje auto wycinamy z mojego kata i on je zabiera :decayed:

Napewno będe sie kotaktował z Tobą ale co miesią wychodzą mi jakies nowe niespodzianki i tak się z tą wysyłka do Ciebie odwleka :thumbdown:

Opublikowano

Spoko jak będziesz miał moce to dzwoń/pisz :good: :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Siema! Jednooki bandyta wrócił do mnie wczoraj po prawie 1,5 miesięcznej smierci klinicznej.

Auto traciło ciśnienie oleju i u NosDanGarage przeszło jakis tam przeróbki (nowe panewy, uszczelka pod głowice i dekiel, czyszczenie smoka, głowica od ADR+wałki+napinacz+łńcuszek nowy rozrząd) generalnie powiedzmy że jakis tam remont i odpukać od wczoraj jeździ dość żwawo (może to dla tego że ostatnio dupsko wozilem 1.6 i mi się wydaje).

Przy okazji tego wszystkiego wycięty został kat i zamiast niego jest DP pozostało powalczyć z nieszczelnościa w dolocie bo troszke gdzieś traci wezme się za to w sobote.

Niżej dzisiejsze foto, dodam że połamały się uchwyty przy leflektorze i pojechał do klejenia

6886fc1375c44e80.jpg

Dla wygody mojego dupska wpadły nowe stołki + kanapa tył i do kompletu boczki tak że wszystko sie ładnie prezentuje więcej fot bedzie jak wyczyszcze poskładam wętrze

27c7ceea7c850134.jpg

ragga kierownice podrzuci Nosb jak będze zawoził swoje graty :)

Opublikowano

Po takim remoncie to tylko bezawaryjnej jazdy życzycz pozostaje taką gablotą :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dsc05280y.jpg

dsc05270k.jpg

32127684.jpg

Opublikowano

oddaj mu te kiere czym prędzej bo potrzebuje jego starej :polew::decayed:

Opublikowano

oddaj mu te kiere czym prędzej bo potrzebuje jego starej :polew::decayed:

Musicie poczekac, aż picza Nosb przyjedzie do mnie :decayed:

Opublikowano

po gałkę jedzie? :naughty::polew:

Opublikowano

po gałkę jedzie? :naughty::polew:

Taa... nie opłaca się wysyłac jej listem poleconym bo Astrą wyjdzie taniej :decayed::polew: :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Chciałem se dodać foty kierownicy bo dziś odebrałem ale widze że sie temat rozwinął pod moją nie obecnośc :decayed:

Nie pamientam kiedy tu zagladałem ostatnio :)

To nic mam jeszcze nowe amory i sprężyny na tył :

b2ee62a6a1d46a12.jpg

Jeden stary tylny amor się wylał więc kupilismy z Nos-bem komplet FK ja wziołem tył on przód.

Generalnie wyglada jak nówka i wreszcie jest sztywno :wink4:

Co do kierki to Ragga jesteś mistrzem :notworthy: Jutro to zmontuje dzis sobie tylko popatrze :polew:

Opublikowano

"tylko" :polew: Bedzie :jerk: jak nic pewnie :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kobita mnie w potrzebie zostawiła :thumbdown:

:bag:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 23:27_________________________________________________

Siema nowy gadżet wpadnie na dniach do auta ktorym jeżedze po wsi :polew:

Bardzo customowy FMIC wyrezany z dwóch seryjnych IC i kawałka rurki. Co prawda wygląda jak wyglada ale jest szczelnie i napewno wydajność wzrośnie :) Teraz czeka mnie żmudne wpasowanie go w zderzak i zrobic orurowanie :)

0e66619c8bcaf670.jpg

Opublikowano

Tego u nas na forum jeszcze nie było :kox: , moze wzrosnie popyt na seryjne coolery, jak cos mam rdzeń :przebiegly: