Armi Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Idźcie z tymi gwintami Plastuch, fajnie masz niebiesko pod maską
slepy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Dziękować rewelki nie ma ten drugi to ciśnienie oleju a musze je przenieśc w kratki nawiewu bo na słupku mnie czasem rozpraszają [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 00:02_________________________________________________Nowy gadzet pod mache: Rozpórka przednia górna JOM / INXX już na aucie: Dolna od Labela juz jedzie do mnie, Przy okazji skręciłem troche nakrętki na amortyzatorach z tyłu jest tak: Jakos to wygląda gadles z sasiadem magikiem? ja znalazłem takiego magika u siebie w okolicy, dorabiał mi piasty do quada, i ogarnie nakrętki , tylko muszę sciągnąć nakrętkę na wzór to jak plastuch nie ogarnie to pamietaj o mnie spoko, loko , czekam tylko na zlot, bo moskal ma mi swoje 1BE podrzucić, i póki co sobie je wrzucę, a gwint lekko podpicuje, malowanie sprężyn i dorobienie nakrętek no pod maską masz za***iście plastuch, i jak ta rozpóreczka? duża różnica?
plastuch Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Idźcie z tymi gwintami Plastuch, fajnie masz niebiesko pod maską Dzięks nie wszystkim się podoba No jakieś mam ciche dni z sąsiadem Zamówiłem te nakrętki 6 szt. i cisza z jego strony przypomne mu się
mrogal Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Idźcie z tymi gwintami Plastuch, fajnie masz niebiesko pod maską Dzięks nie wszystkim się podoba No jakieś mam ciche dni z sąsiadem Zamówiłem te nakrętki 6 szt. i cisza z jego strony przypomne mu się przypomnij
slepy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Idźcie z tymi gwintami Plastuch, fajnie masz niebiesko pod maską Dzięks nie wszystkim się podoba No jakieś mam ciche dni z sąsiadem Zamówiłem te nakrętki 6 szt. i cisza z jego strony przypomne mu się no ja mogę zaczekać do końca miesiąca, potem sobie zaniosę tu do siebie smerfastycznie :polew:
plastuch Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 no pod maską masz za***iście plastuch, i jak ta rozpóreczka? duża różnica? No chyba nidzie indziej nie mam ładniej Przejechałem z nią ze 250km i jes sztywniej :gwizdanie: a na zakrętach zdecydowanie lepiej ciekawy jesem czy się jeszcze poprawi z dolna Niby mit że w a4 górna coś daje ale naprawde czuć różnice
slepy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 no pod maską masz za***iście plastuch, i jak ta rozpóreczka? duża różnica? No chyba nidzie indziej nie mam ładniej Przejechałem z nią ze 250km i jes sztywniej :gwizdanie: a na zakrętach zdecydowanie lepiej ciekawy jesem czy się jeszcze poprawi z dolna Niby mit że w a4 górna coś daje ale naprawde czuć różnice no ja szukam cały czas tej z a6 po pieniądzach
plastuch Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 A Nosb nie ma tej z S4 smerfastycznie To samo pomyslałem
slepy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 A Nosb nie ma tej z S4 ma ale coś pisał że bedzie ją zakładał do swojego ulepa
Krycha Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Do takiej z S4 trza dokupować mocowania z A6.
mrogal Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 no pod maską masz za***iście plastuch, i jak ta rozpóreczka? duża różnica? No chyba nidzie indziej nie mam ładniej Przejechałem z nią ze 250km i jes sztywniej :gwizdanie: a na zakrętach zdecydowanie lepiej ciekawy jesem czy się jeszcze poprawi z dolna Niby mit że w a4 górna coś daje ale naprawde czuć różnice czuc czuc, od razu u mnie na wyjezdzie z grazu poczulem roznice, mam kilk ametrow takiej koleiniastej zuzlowki od razu mniej telepalo na boki buda
slepy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Do takiej z S4 trza dokupować mocowania z A6. ostatnio poszły dwie od a6 na allegro po 50zł , ale jeszcze się trafi
Krycha Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ciekawe czy w AEBach były te rozpórki bo jutro bede miał taką A6, ale wątpię bo silnik pierdziawka
slepy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ciekawe czy w AEBach były te rozpórki bo jutro bede miał taką A6, ale wątpię bo silnik pierdziawka one były chyba od 2.5 tdi, w góre , pisałem do gości na allegro i za 100zł chce jeden oddać, jak nie znajdę nic tańszego to ją wezmę
mrogal Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ciekawe czy w AEBach były te rozpórki bo jutro bede miał taką A6, ale wątpię bo silnik pierdziawka one były chyba od 2.5 tdi, w góre , pisałem do gości na allegro i za 100zł chce jeden oddać, jak nie znajdę nic tańszego to ją wezmę jak jej nie wezmiesz to daj komus z forum niech kupi sobie kto nie ma a chce miec u siebie PS plastuch fajne smerfy mechaniczne pod maska
plastuch Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Na alle. to się czasem trafiają perełki
slepy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ciekawe czy w AEBach były te rozpórki bo jutro bede miał taką A6, ale wątpię bo silnik pierdziawka one były chyba od 2.5 tdi, w góre , pisałem do gości na allegro i za 100zł chce jeden oddać, jak nie znajdę nic tańszego to ją wezmę jak jej nie wezmiesz to daj komus z forum niech kupi sobie kto nie ma a chce miec u siebie PS plastuch fajne smerfy mechaniczne pod maska tak zrobie jak sie nie uda w tym tygodniu dorwać czegoś tańszego to pewnie ją łyknę, jak nie to na battalionie sie info pojawi
plastuch Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 PS plastuch fajne smerfy mechaniczne pod maska czego Wy nie wymyslicie
mrogal Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 plastuch nie masz klimy ? tez mi kopara opadla ;(
Rekomendowane odpowiedzi