plastuch Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 niemam czucia w opuszku mozesz prawie jechać "na obcego" :naughty: To ja rozwieje wszystkie wątpliwości W "60 Sekung" (tym filnie z Nicolas Cage ) typ mówił że trzeba siąść na dłoni i jak zdrentwieje to wtedy [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 18:52
Kowi87 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 żadne nie powala, ale z tych trzech to 1 :gwizdanie: ale bym sie wstrzymał i jutro sesje z pomysłem zaplanował :gwizdanie:
plastuch Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 Zimowy seup A raczej zimowe koło jak spadnie conieco białego to się podniesie Przydały by się jeszcze dekielki Na alle są tylko 3szt i to chyba od innego wzoru nie ma ktos na handel takich pasujących??
MARCIN607 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Plastuch fura w realu prezentuje się pięknie :good: :good: gleba :good: :good:
plastuch Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 Plastuch fura w realu prezentuje się pięknie :good: :good: gleba :good: :good: Dzieki Marcinie miło było wreszcie poznac osobiście! Wiesz Twoja jakos lepiej mi się podoba Tylko trzeba by ją zglebić bardziej [br]Dopisany: 29 Październik 2011, 20:08_________________________________________________Kilka strzałów na zimowym kole i póki co letniej glebie
Michał Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 widziałem że do ameryki Cię wywiało :gwizdanie:
paput Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 zapisałeś się już na akcje "Zima zaskoczyła drogowców - gwinciarze pomagają odśnieżac"
plastuch Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 widziałem że do ameryki Cię wywiało :gwizdanie: Ciebie też tam widziałem Gorsze padła tam pokazują więc i nasze tam pasuja zapisałeś się już na akcje "Zima zaskoczyła drogowców - gwinciarze pomagają odśnieżac" Ostatnim razem juz odśnierzałem przez tydzień Podniesie się cos na dniach
plastuch Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 Siema Chopacy jakiś czas sie tu nie odzywałem, bo nic sie nie dziło wartego opisania. Ale pora coś napisać, kupiłem troche nierdzewki i próbuje ogarnac sobie tip-a po wstępnych pomiarach powinno to mniej więcej tak wygladac: Jeszcze musze wykabinować jak podłączyć filterek odmy ale to już po skleceniu wszystkiego do kupy bo wypadnie on w okolicy spawu a bez niego nie nawierce otworów
plastuch Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 Aktualizacja: Przed chwilą poskładane jednak olałem sprawe odmy i dałem na nią filterek (Jak Krycha radził ). Efekty dzwiekowe sie poprawiły jest nowe lepsze PSSSS :-P bo o osiągach to nawet nie myśle. Zostało zrobic jakąś ładna osłone termiczna i wyczyścić ten bajzel po zimie:)
plastuch Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Siemka mały up. Wpadło dziś kilka nowych części. Sprzęgło docisk + łożysko i uszczelniacz wału. Auto powinno jutro już hulać Auto sprzedane temat do zamknięcia A i jarzma 312mm na handel kto chętny? Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez plastuch
Rekomendowane odpowiedzi