FroS-t Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Witam Serdecznie Jakiś czas temu pomyślałem sobie aby utworzyć coś nowego, co trochę uaktualni życie klubowe. Jak dla mnie atmosfera na spotach jest mega, pomimo że nie sa one zbyt często, Nasza grupa skupia ludzi pracujących a co za tym idzie nie zawsze można dogadać termin spotów tak aby każdemu pasowało. Jednakże uważam że nie jest to powód żeby odpuszczać pomyślałem sobie że jeśli już tu jesteśmy to zróbmy cos fajnego. Po akceptacji Naszej małej społeczności postanowiłem założyć temat gdzie wrzucane będą fotorelacje z życia klubowego, zobaczyć tu będziecie mogli wszystkie dotychczasowe galerie jak i naturalnie wrzucane będą najnowsze wydarzenia. Do ogólnej dyskusji zapraszam w temacie " Meetingi Kujawsko-Pomorskie" tak aby wątek ten był poświęcony w większości fotorelacji i dostęp do zdjęć był możliwie jak najbardziej ułatwiony. Jeśli macie jakieś propozycje czy chęci jesteśmy na tak i pomożemy w realizacji Waszych pomysłów aby klubowe tematy nabrały kolorów i aktualności. Mam nadzieje że Nasza wspólna praca włożona w to aby stworzyć coś fajnego zostanie doceniona i każdy z Was z miłą chęcią dołoży swoje przysłowiowe "5 groszy" do całości projektu a być może uda nam się stworzyć coś fajnego No dobrze to chyba by było na tyle słowem wstepu, w tym miejscu Pozdrawiam Serdecznie i licze że temat będzie szedł do przodu, często odwiedzany przez Naszych klubowiczy. Na pierwszy ogień postanowiłem wrzucić fotorelacje spotów od momentu kiedy dołączyłem do "klubu" Pierwszy spot z moim udziałem, zimno jak smok ale opłacało się przyjechać 06.03.2016r - miejsce spotkania, parking Tesco 03.04.2016r - miejsce spotkania parking HSW Łuczniczka spot w mini gronie 22.05.2016r - miejsce spotkania parking Plaza Toruń, miło spędzony czas, o takie spoty własnie chodzi fotki Wam znane ale po lekkiej obróbce dostały nowe życie, miłego oglądania 12.06.2016r - miejsce spotkania parking HSW Łuczniczka, fotki lekko odświeżone 03.07.2015r - miejsce spotkania parking HSW Łuczniczka W niedługim czasie powstaną pierwsze fotki dwóch klubowych aut czyli Mojego i Piotrka [suppapeter] mam nadzieje że uda się strzelić coś ciekawego... Do nastepnego wpisu Pozdrawiam FroS-t Jak już wcześniej pisałem w planach była sesja wraz z Piotrkiem [suppapeter], wczoraj postanowiliśmy w końcu coś pstryknąć, dołączył do Nas również Jędrek Także thx panowie za poświęcony czas, a że ćwiczenia na powietrzu wzmagają "głoda" po sesji poszliśmy z Jędrkiem szamać Pierwsze strzały - parking "Zielone Arkady" Artego Arena Do nastepnego wpisu Pozdrawiam FroS-t Witam ponownie , kolejny wpis za sprawą kolejnego spotu 25.09.2016r HSW Łuczniczka Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez FroS-t
Rekomendowane odpowiedzi