dawid4728 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 witam panowie mam problem z halogenami nie działają, u miechanika robiłem rorząd z tegoco pamietam zarówki były wpiete moze halogeny są wypiete z wtyczek komplenynie nei mam pojecia i jezli sa wypiete z wtyczek gdzie one sie znajdują prosze o pomoc
GreGoriO Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) klakson działa? bo to ta sama wiązka. jeśli nie.... to wyciągnij przednią lewą lampę, tam powinieneś widzieć wtyczkę/gniazdo.... Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez GreGoriO
dawid4728 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 własnie ze klakson nie działa tez klakson działa? bo to ta sama wiązka. jeśli nie.... to wyciągnij przednią lewą lampę, tam powinieneś widzieć wtyczkę/gniazdo.... wlasnie ze klakoon nie działa tez ale mam rozumiec ze mam wyciagnac głowna lampe nie halogena:)?
Fido Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Jedź do tego mechanika niech poprawi to co spieprzył.
20hz Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Po ściągnięciu lewej przedniej lampy lub też i kratki maskującej halogen masz szansę dostać się do kostki połączeniowej wiązki halogen/klaksonY po spięciu wsio powinno być OK. Mechanik ją odłączył zrzucając pas przedni. Edytowane 7 Września 2016 przez 20hz
kodzak0 Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Witam. Nie chce tworzyć nowego tematu wiec zapytam tu. Potrzebuje kupić lewy halogen. Na alledrogo znalazłem ofertę 2 nowych halogenòw. Teraz pytanie czy warte sa zachodu? https://allegro.pl/oferta/halogeny-lewy-prawy-kpl-2szt-do-audi-a4-b6-00-04-8276494945?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
GreGoriO Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 Każde są warte, pomyśl ile razy użyjesz, ile czasu będziesz miał auto... mając oryginalne CLH wykorzystasz częściej, z większą przyjemnością.
kodzak0 Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 To będzie sporadyczne uzywanie. Dlatego zastanawiam sie czy jest to warta opcja czy celowac w uzywke
Rekomendowane odpowiedzi