Pro100 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Cześć, Na allegro jest tego sporo, ale zapewne będziecie mogli powiedzieć coś więcej na temat tych dywaników np od którego dostawcy są dobrze spasowane. Dywanik jest mi niezbędny przy budowie domu nie chcę niszczyć weluru. A może ktoś już chce się pozbyć bo nie potrzebuje ?Chodzi o taki dywanik / matę: http://allegro.pl/mata-wklad-wykladzina-bagaznika-audi-a4-b5-94-01-i6400992675.htmlPozdrawiam.
apocalipto Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Ja mam tego typu i jestem zadowolony. Kupiłem uzywke od znajomego handlarza autami. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
opti Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Mam w dwóch "avantach" dywaniki gumowe z rezaw-plast bardzo dobra jakość i wszystko idealnie dopasowane do bagażnika lepiej wybierz od nich wersję "w kropki/koniczynki" (jeżeli można to tak nazwać ) w tej co podałeś przy cięższych "towarach" zaczyna przecierać się środek, sprawdzone... Edytowane 4 Września 2016 przez opti
Rekomendowane odpowiedzi