sempo Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 witam zaczne od tego iż zapoznałem się już chyba z wszystkimi tematami w tym dziale zeby nie smiecić nowymi topic'ami. A mianowicie mam takowe pytanie, mam na oku orginalny sub tylko głośnik jest uszkodzony i czy można zainstalować w miejsce oryginalnego głośnika (chyba Noki z tego co gdzies wyczytałem) jakiś inny np. Sony, JBL lub jakąś inną propozycje która by parametrami najbardziej odpowiadała. Proszę o jakąś opinie. Powoli chcę modernizować audio. Obecnie mam radyjko Chorus i orginal głośniczki na przodzie. Zastanawiam się na które "radyjo" zmienić Concert czy Chorus II, które bardziej polecalibyście ( oba maja wyjscia na zmieniare i BOSE) O głośnikach na przód nic nie wspominam bo już się naczytałem na ten temat (wybór padnie prawdopodobnie na Hertzy 13mm) no i sub zabudowany w bagażniku (czy do podłączenia orginalnego suba potrzebny jest jakiś wzmacniacz ?) Zastanawiam się również nad głośniczkami w tylne drzwi, jak widze część osób twierdzi iż są one zbędne ale sam nie wiem czy sie nie pokusić (za jakąs normalną cene, nie chodzi mi o Bóg wie jak drogie) proszę o jakieś refleksje odnośnie mojej wizji :biggrin: ewentualnie o sprowadzenie na właściwy trop.
adadur Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Wywal głośnik wraz z elektroniką z oryginalnego suba. Zakup 13 + nieduży wzmacniacz + nowy głośnik do suba. Upewnij się że radyjko twoje lub planowane ma wyjście na wzmacniacz.
Rekomendowane odpowiedzi