CharlieS Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Witam wszystkich forumowiczow. Jak w temacie chodzi o utrate mocy , dlawienie sie silnika.. Po wbiciu biegu , puszczeniu sprzegla i dodaniu gazu , nagle traci calkowicie moc i nic sie nie dzieje .. Obroty opadaja powoli lecz silnik nie gasnie .. Po odpuszczeniu gazu i dodaniu ponownie auto spowrotem zaczyna przyspieszac .. Wymienilem Filtr paliwa , lecz niestety nic nie pomoglo .. Czy jest ktos w stanie pomoc.. ? Mial moze ktos juz taki problem w swoim Audi ? Bd bardzo wdzieczny za pomoc..
michcio28810 Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 zacząłbym od podpięcia pod kompa i sprawdzeniu błędów
CharlieS Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 zacząłbym od podpięcia pod kompa i sprawdzeniu błędów Byl podpiety od razu jak wymienialem filtr paliwa ale po za kilkoma 'pierdolami' nic nie bylo ...
Repik Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 A jak wygląda kondycja sprzęgła ? Skoro po zmianie biegu się tak dzieje to ja bym się przyjrzał bo wygląda mi to na "ślizgające" się sprzęgło
CharlieS Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 A jak wygląda kondycja sprzęgła ? Skoro po zmianie biegu się tak dzieje to ja bym się przyjrzał bo wygląda mi to na "ślizgające" się sprzęgło Z poczatku rowniez wzialem to pod uwage .. Ale nie zagladalem na nie jeszcze .. W sumie tak teraz mysle , ze czasami przy ruszaniu juz zaczyna sie lekkie szarpanie .. Z tym ze to troche dziwne , bo nie zawsze mi sie to robi.. Czasami w drodze powrotnej z pracy do domu nie stanie sie to ani razu a nie raz po kilka razy .. Jak by to bylo juz zuzyte sprzeglo to chyba dzialo by sie to caly czas.. Chociaz moge sie mylic.. Jutro jade do mechanika , przejedzie sie i zobaczymy co powie .. Bo nie mam zamiaru w ciemno wymieniac nie wiadomo ilu rzeczy i bulic..
Rekomendowane odpowiedzi