GreGoriO Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Witam potrzebuje poradyMuszę kupić sobie koła zimowe.Mam okazję kupić kompletne koła z mercedesa SL 500. są to 18.... 255/40 R18 Na zimowy wyjazd czy dwa, rozmiar opon by mi nie przeszkadzał, łatwiej i taniej potem zmienić gumy na właściwe. CZY ktoś może mi podpowiedzieć jakie one mają parametry? Z gościem umówiłem się na weekend bo nie umiał mi nic powiedzieć jakie na ET, czy rozstaw śrub.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 14 Września 2016 przez GreGoriO
enczu Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Nikt Ci tego nie powie niestety, te felgi to moze jezdzily na Mercedesie ale nic wiecej. Parametry moga miec przerozne
Trewor87 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Jeśli koleś nie potrafi ogarnąć co to jest ET, to tak samo może nie wiedzieć co to adapter, więc koło niemal na pewno ma rozstaw 5x112. Jedna niewiadoma mniej...
GreGoriO Opublikowano 27 Września 2016 Autor Opublikowano 27 Września 2016 co już wiem.... MAGMA SEISMO rozstaw 5x112 felga 8,5J ET30, otwór centrujący 67mm opona 255x40x18 PODEJDZIE? biorę się za szukanie INFORMACJI
Rekomendowane odpowiedzi