Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Lampy LED do B7 Tył - Dostępne w styczniu !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dooobra, to i ja napiszę...

pomorze mówi zdecydowanie nie takim lampom

:tongue4:

mi się też "nie widzą"

:)

Opublikowano

Ja byłem teraz na targach w Essen i tam jeszcze takich lamp nie było. Ciekawe jakim cudem już tu są zdjęcia. Tam zawsze sa produkty oferowane na rok do przodu. Ale z niecierpliwościa czekam choć na wersje w błotniki.

Opublikowano

Ja byłem teraz na targach w Essen i tam jeszcze takich lamp nie było. Ciekawe jakim cudem już tu są zdjęcia. Tam zawsze sa produkty oferowane na rok do przodu. Ale z niecierpliwościa czekam choć na wersje w błotniki.

Jak to ?

Na rok do przodu ? Czyli, że dopiero za rok będą dostępne oferowane produkty na Essen Motor Show ? Nie wszyscy producenci wystawiają się na tych targach i nic Malik nie napisał o producencie (kraj .itp) lamp, które są przedstawione na zdjęciu.

Opublikowano

Jak to ?

Na rok do przodu ? Czyli, że dopiero za rok będą dostępne oferowane produkty na Essen Motor Show ? Nie wszyscy producenci wystawiają się na tych targach i nic Malik nie napisał o producencie (kraj .itp) lamp, które są przedstawione na zdjęciu.

Mi też to jakoś nie pasuje. Rozumiem samochody, ale części do nich :mysli:

Opublikowano

Jak to ?

Chodziło mi o to że akcesoria tuningowe oferowane na essen tuning show sa programowo na 2009 rok czy za chwilę i specjalnie chodziłem i pytałem kiedy, co, nikt nic nie wiedział. Ale z niecierpliwością czekam i bedę pierwszy co je przetestuje.

Opublikowano

też średnio mi się widzą...chciałbym zobaczyć zamontowane jak świecą - są gdzieś dostępne takie zdjęcia???? :mysli:

Opublikowano

Prawie wszystkie nowe lampy na diodach są klepane po jeden wzór. Pewnie do avanta i sedana będą wyglądały podobnie jak te nowe lampy do A6 C5 (4B) Avant...

97f81ms1.jpg

w400.png

Według mnie idealnie by pasowały lampy od A3 Sortback po faceliftingu :good: Na oko pasują bardziej do sedana B7 niż wkład od A6.

b26f1ft9.jpg

w400.png

Może jakiś śmiałek z forum je zaadaptuje ??

Tu link do lamp na lewą stronę:

http://allegro.pl/item512675751_audi_a3_sportback_2008r_lewa_strona.html

Opublikowano

Jakoś szału nie robią te nowe lampy. Te od A3 są :good:

Opublikowano

za***iste są te lampy od Sportbacka po lifcie :naughty: ale niestety nie pasują P&P nawet do mojej fury :kwasny:

Opublikowano

za***iste są te lampy od Sportbacka po lifcie :naughty: ale niestety nie pasują P&P nawet do mojej fury :kwasny:

Nic się nie da wyrezać ? :naughty:

Opublikowano

coś się da ale nie nie potrafię... ;( :wink4:

Opublikowano

coś się da ale nie nie potrafię... ;( :wink4:

Musisz zaryzykować :naughty: Patrząc na te lampki to warto :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

foty Hiszpanów :thumbdown:,jak nawet nie wkleili własnej roboty,to ja bym nie ryzykował :disgust:,nie wiadomo co przyślą :chytry:

Opublikowano

za***iste

Opublikowano

Wreszcie ladne lampy do avanta.. :naughty: (tak w ogole) :gwizdanie:

Opublikowano

zajefajne , ale cena też nie mała :gwizdanie:

Opublikowano

Też znalazłem tą aukcje na ebay.de ale myślę, że to ściemka bo są wykorzystane fotki Hiszpanów(stare jak świat !! ) i cena jest kosmiczna (przy tym kursie Euro) :kox: Nie zaryzykował bym 450 Euro...

Dostałem odpowiedz od firmy Dectane, która wprowadzi do sprzedaży lampy do sedana i avanata już za kilka dni :good:

Na ich oficjalnej stornie są w ofercie lampy w kilku wersjach ale bez zdjęć. To był taki wabik, który pojawił sie na forach i w momencie kiedy Malik dał o lampach Newsa :decayed: Jak będę miał info i fotki to zamieszcze niezwłocznie :tongue4:

Już niedługo u jednego z naszych forumowiczów pojawią się takie cudeńka na ba$iorowych wkładach :cool1:

ledzm0.jpg

w640.png

A tu mały fotoshop (nie mój) S4 B7 ze światłami od Sportbacka.

71702171qo9.jpg

w640.png

Szukam tych świateł w dobrej cenie. Jak by ktoś, coś, komuś to pisać :)

Opublikowano
  • Autor

ba$ior Jak tylko dostaniesz od nich info to wrzuć linka lub fotki tutaj. Byłem przed chwilą na ich stronie. Niby lampy są już w ofercie (nawet 2 rodzaje) ale nie mają żadnych zdjęć :disgust: