Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Lampy LED do B7 Tył - Dostępne w styczniu !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wg mnie to auo ma zapalone swiatla stopu. A wlasciciel montujac ledy nie podpial klapy do stopu

tam paliły się tylko pozycje

tak wygląda stop w led ala A6

post70831200862705xe4.jpg

Opublikowano

Tu już lepiej wyglądają :wink4:

Opublikowano
Wg mnie to auo ma zapalone swiatla stopu. A wlasciciel montujac ledy nie podpial klapy do stopu

tam paliły się tylko pozycje

tak wygląda stop w led ala A6

post70831200862705xe4.jpg

nie wiem skad masz to zdjecie ale w A6 stop swieci sie tez w klapie wiec nie mieszaj chlopakom w glowach ;)

Opublikowano

Dokladnie. Stop jak z A6 powinien wygladac tak:

2005-detail-taillights.jpg

Ale w takim razie lampy na klapie nie wiedziec czemy swieca slabiej na postojowkach.

A czy sie na klape swiecic nie powinno, czy powinno to chyba sprawdze u siebie dzis bo juz w sumie nie jestem pewien :mysli:

EDIT: Faktycznie w A4 nie swieci sie klapa... :(

Opublikowano

nie wiem skad masz to zdjecie ale w A6 stop swieci sie tez w klapie wiec nie mieszaj chlopakom w glowach ;)

kolego czytaj ze zrozumieniem :cool1:

1.napisałem wyraźnie "ala A6",a nie w A6

2.kolega elmek napisał:

Wg mnie to auto ma zapalone swiatla stopu. A wlasciciel montujac ledy nie podpial klapy do stopu, wiec teraz pala sie tylko te boczne

więc w odpowiedzi na to stwierdzenie wkleiłem zdjęcie przerobionych lamp A4 na "ala A6",specjalnie dla ciebie powtórzę "ala A6" :gwizdanie:,na których wyraźnie widać jak świeci się STOP :cool1:

Opublikowano

Lampki konkret tylko cena pewnie będzie dość wysoka i zapewne niebawem znajdą się na allegro itp podróbki made in china :D za nieco mniejszą cenę

Opublikowano

Lampki konkret tylko cena pewnie będzie dość wysoka i zapewne niebawem znajdą się na allegro itp podróbki made in china :D za nieco mniejszą cenę

Czekam już 2 lata i się nie pojawiły

Opublikowano

Czekam już 2 lata i się nie pojawiły

Czekam już cztery lata (rocznikowo 5) i się nie pojawiły...

Opublikowano
Czekam już cztery lata (rocznikowo 5) i się nie pojawiły...

A wiecie moze po jakim czasie pojawily sie do B6?

Opublikowano

i jak dalej cisza??? :(

Opublikowano

Chyba coś sie ruszyło. Tylko kurde tak jak już wcześniej było led tylko jest w lampe w błotnik.

http://www.dectane.de/artikeldet.php?proid=16514&bez=LED%20R%FCckleuchten%20Audi%20A4%20Avant%2005+%20_%20red/crystal&sid=208fee37f4040616d8c212ff6a090d73

Opublikowano

Nie ma sensu brać jeżeli nie wygląda to jak w A6 ew. A3 :)[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 20:59_________________________________________________Proponuję zerkać czasami do tego shopu, ceny mają git, np. lampy na tył do Q7 u wariata na Allegro 1400 PLN a tam 240 Eur, sam u nich kupiłem 2 komplety do Q7, szybka wysyłka itd.

http://stores.ebay.de/Tuning-Fanatics-Shop_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ6191802QQftidZ2QQtZkm

Opublikowano

ra13dlrccv5.gif

:sick3:

jak już pisałem,jedyna opcja to hybryda ori A4 z ori A6 :cool1:,innej opcji niema i nie będzie.

Opublikowano

http://cgi.ebay.de/NEU-Original-Audi-A4-S4-B8-8K-Avant-LED-Rueckleuchten_W0QQitemZ360132748918QQihZ023QQcategoryZ44315QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713.m153.l1262

a tu dla porównania cen z Allegro owszem to do B8 ale sam fakt. Przesyłka z de chyba z 20 eur była z tego co pamiętam

Opublikowano

ten allegrowicz to jakis dziwny typ, chcialem ostatni cos u niego kupic, juz nie pamietam co to zaden telefon nie odpowiada, wylaczone, na maile nie odpisuje... :thumbdown:

Opublikowano

Niestety waluta szaleje więc z DE będzie na styk a jak Euro spadnie to będzie lepiej - fakt jest jeden lampy są made in Poland :) pewnie w TRW :)

Opublikowano
  • Autor

Tutaj wersja do limuzyny.

ra12dlrc.gif

Trzeba by zobaczyć na żywo ale moim zdaniem słabo to wygląda.

Mimo to fajnie, że coś się w końcu ruszyło. Może niedługo pojawią się lampy z ledami w obydwu częściach.

Opublikowano

Tutaj wersja do limuzyny.

ra12dlrc.gif

Trzeba by zobaczyć na żywo ale moim zdaniem słabo to wygląda.

Mimo to fajnie, że coś się w końcu ruszyło. Może niedługo pojawią się lampy z ledami w obydwu częściach.

Tak jak napisał Malik, może jak się zobaczy na zywo to będzie lepiej. Imo chyba decante nie mogło zrobić wiernej kopi A^ led bo to zastrzeżony wzór. Ewentualnie jak stanieją te lampy to będzie można zakupić komplet i przerobić tylko już te lampy w klapę na A6. Ale póki co nieopłacalne jest kupno tej lampy. POzdrawiam

Opublikowano

Ewentualnie jak stanieją te lampy to będzie można zakupić komplet i przerobić tylko już te lampy w klapę na A6.

to w ogóle wyjdzie szmira :cool1: