Frimuś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 :-) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
majkel933 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Na tył masz założone Zimmermanny ?
Tomi_81 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 A Ty Tomaszu dalej na zimowych kołach jeździsz
tomekhxc Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Hammer , zadowolony z ozetów? tez mam oz ale po roku rudzielce ..... powloka antykorozyjna kiepska strasznie, jeśli w ogóle jest...
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Hammer , zadowolony z ozetów? tez mam oz ale po roku rudzielce ..... powloka antykorozyjna kiepska strasznie, jeśli w ogóle jest... Też się ruda pojawiła u mnie i ostatnio malowałem środki farbą hammerite..
tomekhxc Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 u mnie to od środka i z zewnatrz ..... teraz wziolem textary , mialem na blacie i powiem szczerze ze jakość oz nie powala zobacze jak z tymi
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Ogólnie tarcza ok, tylko ta powłoka nie za specjalnie trwała...
Norbas Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Jak zwykle kozak Przez takich jak Ty nie da się jeździć serią
kris_91 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Tomku ale indeks opon masz odpowiedni rozumiem:-)?
fajgi Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 jest miecz jak cholera.....po co po placu chodzić...staniesz za autem i widać wszystko w koło w odbiciu lakieru SZACUN !!!!
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Dzięki za miłe słowa w planach jeszcze kilka drobnych zmian Tomku ale indeks opon masz odpowiedni rozumiem:-)? Tuż ja mam new conti
akjam Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Może już w przyszłym tygodniu obczaję na żywo
afroo. Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Jest ogień. Hammer , zadowolony z ozetów? tez mam oz ale po roku rudzielce ..... powloka antykorozyjna kiepska strasznie, jeśli w ogóle jest... Trzeba było dać tarcze do lakierowania proszkowego i problem z głowy.
KoJ@K Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 A jak by to do ocynkowania dac? Bo mi na Ferodo tez troche za szybko zarudziło. :/ w golfie przed zalozenie psiknalem je na czarny mat i po kilku latach byly jedynie brudne, ale bez rudej.
Rekomendowane odpowiedzi