WhyMe? Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Celowałeś w 200 km i o wiele się nie pomyliłeś
danielom Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 To ktora korekta w koncu finalna?
Gość .... Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Poszło na + a fajnie było to oglądać na żywo po czym powrót potwierdził że jest dużo lepiej na nowej skrzyni i silniku po korekcie, gratki
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 To ktora korekta w koncu finalna? 192/413 ---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:10 ---------- Poszło na + a fajnie było to oglądać na żywo po czym powrót potwierdził że jest dużo lepiej na nowej skrzyni i silniku po korekcie, gratki Dzięki za towarzystwo
alvaro Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Jak skrzynia na takim momencie ??
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 Jak skrzynia na takim momencie ?? Skrzynia jest z 2.7TDI i póki co daje radę
Wandet15 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Bariera 400Nm strzeliła .Gratki wyniku Żeby mój klekot miał ze 190 koni Trzeba myśleć bo wtryski padają
laki83 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Tomasz graty mocy teraz tylko aby wszystko grało i sie nic nie psuło:wink:
Polko_V Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 ...no Tomuś, aby tylko bezawaryjnie, bo "ładne to jest":decayed:
xhards Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Cześć mam pytanko jak ci się sprawuje multitronic? bo trochę tu poczytałem i generalnie opinie nie są za dobre... Mi akurat ta skrzynia podpasowała - jeździłem troche a6 multitronic 3.0tdi zrobioną na 310km i normalnie się zakochałem a sam będę sie przymierzał do zakupu a4 i myśle nad multi...
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Cześć mam pytanko jak ci się sprawuje multitronic? bo trochę tu poczytałem i generalnie opinie nie są za dobre... Mi akurat ta skrzynia podpasowała - jeździłem troche a6 multitronic 3.0tdi zrobioną na 310km i normalnie się zakochałem a sam będę sie przymierzał do zakupu a4 i myśle nad multi... To akurat był tiptonik. Multitronic to bdb skrzynia jeśli się o nią dba, modele montowane w B7 są już poprawione.
danielom Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Dlatego u Ciebie sie wyjebala ?
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Dlatego u Ciebie sie wyjebala ? To ze starości...
xhards Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Cześć mam pytanko jak ci się sprawuje multitronic? bo trochę tu poczytałem i generalnie opinie nie są za dobre... Mi akurat ta skrzynia podpasowała - jeździłem troche a6 multitronic 3.0tdi zrobioną na 310km i normalnie się zakochałem a sam będę sie przymierzał do zakupu a4 i myśle nad multi... To akurat był tiptonik. Multitronic to bdb skrzynia jeśli się o nią dba, modele montowane w B7 są już poprawione. na 100% multi i fwd dziwna ta a6
Bieniek Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Cześć mam pytanko jak ci się sprawuje multitronic? bo trochę tu poczytałem i generalnie opinie nie są za dobre... Mi akurat ta skrzynia podpasowała - jeździłem troche a6 multitronic 3.0tdi zrobioną na 310km i normalnie się zakochałem a sam będę sie przymierzał do zakupu a4 i myśle nad multi... To akurat był tiptonik. Multitronic to bdb skrzynia jeśli się o nią dba, modele montowane w B7 są już poprawione. na 100% multi i fwd dziwna ta a6 Niemozliwe... Moze 2.7tdi,ale wtedy pewnie cos kolo 230km.
Rekomendowane odpowiedzi