Arturoo Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) hmmm...Kasi wzór się spodobał... Edytowane 4 Marca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nic specjalnego Premiera będzie w BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pomacam na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumun89 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nic specjalnego Premiera będzie w BT Ty do siebie pakujesz te koło ?? jak tak to szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Czyżby VOSSEN CV7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A tam vosseny od razu, na vossenach to teraz byle rolnik jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Osz Ty! !! Będzie szmoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Czyżby VOSSEN CV7 Eeee.... RO.... zyeb będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Hmm jak nie vossen to ja poczekam, bo znowu pewnie znalazł jakąś ciekawostkę Edytowane 4 Marca 2015 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Więcej już powiedzieć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 ladniej wygladała by na stalówce 15 a nie tam jakies 20' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Grześ Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Zawiodłem się... Myślałem że wsadzisz Większe Koło :kox: :kox: :kox: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumun89 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Zawiodłem się... Myślałem że wsadzisz Większe Koło :kox: :kox: :kox: :naughty: :naughty: hehehe nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal_p Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Fura zacna, nie ma co Jaki stopień przyciemnienia tylnych szyb wybrałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Najciemniejsza jaka była, ale od pewnego czasu mam zrobione wszystkie najjasniejsza. Czujniki już są fela ma być w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 H4mm3R,auto kosa,nie mogłem sie napatrzec,rewelka,moze tylko srebrne lusterka bym zmienił,reszta idealnie moj gust,ale za to inni mówili,ze właśnie fajnie ze srebrnymi,także jest petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 widzialem na zywo i jest kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dzięki Panowie, do pełnego szczęścia brakowało tylko kół letnich co do lusterek, to może zmienię, bo chodzi mi pewien pomysł po głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 nawet na zimówkach prezentował się zacnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tomek fura na żywo zrywa pape z dachu Mój parch miał zaszczyt stać obok Twojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi