piotrka Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Witam . Koledzy mam pytanie czy nie zalegają komuś niepotrzebne boczki tylnego oparcia materiał soul jeśli tak to chętnie odkupię za symboliczną cenę. Szukam wymienionych elementów bo kupiłem fotele wraz z tylną kanapą miało być kpl a sprzedawca dosłął mi fotele, kanapę oraz oparcie tylnej kanapy ale już bez boczków oparcia. Jak zadzwoniłem do niego to poinformował mnie, że boczki są za dodatkową opłatą gdyż nie wchodzą w ukompletowanie ( według niego) . Zenada ale cóż poszło nie ma co denerwować się. Pozdrawiam.
silnik Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Mam boczki z poduszkami za 100 2 szt.
moglaj80 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 podobne się pod temat szukam bloczków z poduchami w skórce czarnej b7 jak by ktoś miał to proszę o pw
silnik Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 podobne się pod temat szukam bloczków z poduchami w skórce czarnej b7 jak by ktoś miał to proszę o pw Też takich szukam, bez rezultatu :-(
Rekomendowane odpowiedzi