Lukas Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Auto do sprzedania 34tys jak dla Klubowicza No to witam szanowne grono od poniedzialku 19.02.2007r. jestem szcześliwym posiadaczem tej A4 Opis auta: Audi A4 B6 bardzo dobrze wyposazone: Silnik 3,0 V6 benzyna + LPG kod silnika AVK Napęd Quattro 4x4 Skrzynia manualna 6 biegowa Hak odpinany Czujniki parkowania Światła Bi-xenonowe samo regulowane plus spryskiwacze reflektorów Przedni zderzak w wersji S-line plus górny i dolny grill S4 Tylny zderzak z czujnikami parkowania plus dołożona dokładka i zmienione końcówki wydechu Na klapie bagażnika spoiler s-linowy Tylne klosze lamp przyciemnione Szyberdach elektryczny Dodatkowe progi boczne Chlapacze tylne w kolorze nadwozia Tylne szyby przyciemnione Elektryczne sterowane lusterka podgrzewane i składane elektrycznie Blenda na tylnej szybie Lusterka fotochromatyczne Koła alu 16" Wnętrze: pakiet schowek (podłokietnik i schowki pod siedzeniami przednimi plus siatki dla tylnej kanapy) pakiet oświetlenie Pakiet poduszek powietrznych 8x system homelink (w daszku przeciwsłonecznym system otwierania bram garażowych) czarna skóra Kierownica 3 ramienna Klimatyzacja 2 strefowa automatyczna nabijana i odgrzybiana regularnie Schowek pasażera chłodzony Pełna elektryka 4x szyby elektryczny szyberdach, eletryczne fotele z pamięcią ustawień dla 4 kierowców Navigacja Tuner telewizyjny DVD w schowku Kompas w lusterku środkowym Tempomat Dodatkowy alarm Auto zakupiłem 4 lata temu z przebiegiem 100tys obecnie ma na liczniku 146 tys. Przy 110 tys został wymieniony kompletny rozrząd w ASO. Przy 145tys wymieniony olej wraz z filtrami. Przy przebiegu 130tys km wymienione zostało kompletne zawieszenie przednie (wszystkie 16 elementów i końcówki drążków) plus wykonana geometria dodatkowo wymienione zostały tarcze przednie z klockami. Przy przeglądzie w listopadzie do auta nie było zastrzeżeń amortyzatory sprawne zawieszenie sztywne. Co do LPG instalacja landi renzo 3 generacji sekwencja, duza butla wchodzi około 45 litrów gazu, wlew jest schowany obok korka wlewu paliwa. Spalanie około 45 litrów gazu starczy do przejechania od 280km do 350km i żeby nie było że Quattro pali strasznie duzo bo różnica to około 1-2 litrów gazu na 100km ale radośc jazdy autem z napędem Quattro bezcenna Auto jest do obejrzenia w Warszawie. Jeśli ktoś odczuwa niedostateczna ilość informacji proszę o kontakt telefoniczny 501554176 Zapraszam Przebieg 101 tys przy zakupie obecnie 146 tys km Spalanie bo pewnie to kazdego interesi jak narazie zrobilem 130 kilosow i srednia 16litrow ale non stop bucik w podłodze :twisted: (ma założony gaz sekwencyjny) Panowie co mnie rozwala to DZWIEK :twisted: cos pieknego Felgi Sporteca malowane pod kolor oponki 235/40/18 No i oczywiście No to obiecana sesja
Dudi Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Łał supre autko super silnik,gratuluje zakupu :biggrin:
poziek Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 KOKS/KOKS/KOKS/KOKS/LANS/LANS/KOKS/LASKI/LASKI/LASKI/BAUNS/BAUNS/ORGAZM.... jechałem tym maleństwem, mierzyłem gtechem, posmyrgałem po gałce, posłychałem silnika... GRATULUJE
ono Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 No jest koks , za***ista bryka , malina silnik , piekny dzwięk , full opcja zero rezania , naprawde malinowo na maxa WIELKIE GRATKI W Wiśle ją opijemy
Lukas Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Opublikowano 20 Lutego 2007 Musze sie nauczyc tym jezdzic bo jak narazie to nie ogarniam tej stadniny widzialem poziu co sie dzialo
Lukas Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Opublikowano 20 Lutego 2007 W Wiśle ją opijemy oj tak szkoda ze malenstwa nie bedzie w wisle ale musi poczekac na blaszki
Gość Keżor Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 myślełem że na poważnie z tym BMW w podpisie było , dlatego przestawałem Cie lubić, ale widze że jednak joke no co tu dużo pisać, auto moich marzeń a już wogóle by było midzio gdyby obok 3.0 był taki mały dopisik składający sie z kilku literek . pierwsza T ostatnia I i w środku D [ Dodano: 21-02-2007, 00:13 ] oj tak szkoda ze malenstwa nie bedzie w wisle ale musi poczekac na blaszki jak możesz
staniek Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Piękne autko :exclaim: No i ten napęd Gratuluje wyboru :biggrin: Ps. o ile krzywo nie spojrzałem, to jest to chyba wersja USA
Lukas Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Opublikowano 20 Lutego 2007 tak to jest amerykanin dlatego na full wypasie
schiller Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 co prawda nie przepadam za B6 ale WOW :eek: a do wisly musisz ja jakos zabrac. :twisted:
Hincó Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Jak zobaczyłem to mówie do siebie samymi przekleństwami Gratulacje fury ! Ale jak sie ma kase to sie ma co sie chce ; ]
Lukas Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Opublikowano 20 Lutego 2007 co prawda nie przepadam za B6 ale WOW w realu robi duzo lepsze wrazenie pierwszy raz jak ja zobaczylem na zdjeciach to taki pazdzioch ze nawet jechac nie chcialem ogladac ale w realu to kopara mi opadla jak bedzie dofinansowanie to troche sie poreza :twisted:
adamooo Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Hehe Lukas Zakościelny ode mnie wychodził i pytał się co to za cudo odjechało :biggrin: jak coś to mam autograf dla Ciebie pozdro i gratki fury..mam nadzieje że navi Cie doprowadziła do domu :redface:
Lukas Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Opublikowano 20 Lutego 2007 jak coś to mam autograf dla Ciebie o to mogl sie podpisac na masce dla laski navi Cie doprowadziła do domu navi to musze porezac bo kierunki jej sie myla polnoc z poludniem tylko teraz musze sobie kierowce znalesc bo TV mnie rozprasza podczas jazdy
Jaro Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 LUKAS23 cos pięknego,Gratulacje Gratulacje i jeszcze raz Gratulacje !!! Żeby się dobrze jeździło . Jednym słowem przyczepności , szerokości . Aż mi się łezka zakręciła P.S. Z chęcią zobaczę niunie na spocie
marcin j Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 lukas23, Nie pitol , że nie przyjedziesz nim do Wisły a kto mnie będzie ciągnął pod górke do hotelu jak śnieg będzie :biggrin: :biggrin: :biggrin: Ale to musi zapitalać. ps . Kiedy robisz wirusik, (żart) ale pewnie przyjdzie czas. Gratki. 3.0
Lukas Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Opublikowano 20 Lutego 2007 Żeby się dobrze jeździło a Dziekować jak narazie to jak przesiadka z uno do B5 1Z naprawde jestem ciagle pod wrazeniem i taki sentyment mnie bierze jak wisadam do srodka :biggrin: no a co superowego juz kilka razy dupka zarzucilo ale ESP zadzialalo, czekam na snieg wiem ze na letnich 18" nie powalcze ale zawsze to cos nowego
poziek Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 bardziej będzie ci się na letnich podobało niz na zimówkach... wierz mi
marcin j Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Chyba sprzedam moją gnojówkę :biggrin: :biggrin: i kupie mocneeeee [ Dodano: 21-02-2007, 00:37 ] Dobry wybór, miodzio furka
Rekomendowane odpowiedzi