robert0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dzień Dobry ile kosztuje usługa wymiany zbieraka i czy rzeczywiście jest sens to wymieniać a jeśli tak to co ile tys km??? Nazywaj poprawnie tematy / Flyer
grzesiekk23 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Czy jest sens ??? Pewnie i tak. Co jaki czas ??? Niewiadomo, zależy od zużycia tego ustrojstwa. Styl jazdy chyba nie gra znaczenia. Patrząc na posty z forum wymieniają w granicach 120 - 150 tkm ( zużycie jest różne ) loteria.
robert0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 osobiście wszystko co robiłem w tym aucie (a robiłem niewiele ) zlecalem w ASO Audi - VW. pewnie za to troszkę zapłacę jesli zdecyduje się na ASO A może ktoś z Was z WLKP zna jakiś dobry warsztat
Madas Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 zabierak nie jest drogi ale wymiana to juz inna sprawa .... ja robie wszystko w serwisie Marciech na ul.Soboteckiej w Poznaniu ....bardzo solidnie robią ale nie mam pojęcią ile skasują za wymianę wałka.... zadzwoń i zapytaj: 61-8685012 pozdrawiam
tklimczak Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 a w okolicach Warszawy lub w samej ktoś to robił? Do ASO to aż się człowiek boi dzwonić..... ;(
jaro4444 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 W Warszawie wymieniają to w MR Motors, ja też tam robiłem swój "imbusik".
tklimczak Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 W Warszawie wymieniają to w MR Motors, ja też tam robiłem swój "imbusik". można poznać cenę? na PW proszę - dzięki
Rekomendowane odpowiedzi