Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] wiązka do silniczka tylnej wycieraczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

Szukałem na forum ale nie mogłem znaleźć więc może ktoś pomoże ? Chciałbym wymienić wiązkę przewodów które idą do silniczka tylnej wycieraczki ale nie znam jej oznaczenia (yls czy jak tam ) . Wie ktoś w którym miejscu te kabelki kończą (kostki) gdzie się do nich dobrać z drugiego końca ?

[br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 19:11_________________________________________________czy na prawdę nikt nie pomoże ? ;([br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 08:00_________________________________________________Moje pytanie to ile przewodów jest w wiązce, która biegnie z tylnego lewego słupka przez zawias klapy do silniczka tylnej wycieraczki.

Do silniczka dochodzą 4 przewody ale nie wiem czy po drodze nie dochodzą inne do tej wiązki - stąd moje pytanie. Chcę ominąć sytuację gdzie kupię 4-żyłowy kabelek a tam będzie 7 itp. Podejrzewam uszkodznie na zawiasach klapy i chcę wymienić ten przewód. Jak będzie lepsza pogoda (a to pewnie potrwa) to sobie sprawdzę bo na forum jakoś ciężko o tę informację :(

jak sprawdzę to napiszę.

Opublikowano

wybacz ale musisz sobie chyba jednak sam sprawdzić, ściągniesz gumowy przepust i zobaczysz ile masz przewodów idących do tylnej klapy

Opublikowano

wybacz ale musisz sobie chyba jednak sam sprawdzić, ściągniesz gumowy przepust i zobaczysz ile masz przewodów idących do tylnej klapy

będzie ich trochę :naughty: mianowicie: podświetlanie nr rej(2styki) 3światło stop(2styki) grzana szyba(1 styk) włącznik oświetlenia wew bagażnika (3styki) wycieraczka (4styki)