AudiFan22 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Witam, Ostatnio miałem nie przyjemność zakupić skrzynię biegów od oszusta ,która się spaliła..sprawa idzie do sądu co nie zmienia faktu ,że nadal nie mam skrzyni do mojej audi a4 b8 quattro. Czy ktoś może polecić jakieś sprawdzone miejsce ,w którym mogę zakupić taką skrzynię bez obaw ,że po 15 tys. będę musiał ją naprawiać/wymieniać? z góry dziękuje za odpowiedź pozdrawiam,
AudiFan22 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 W piekarni Jak nie masz nic ciekawego do napisania to lepiej nie pisz
lukaszek13ns Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) http://www.skrzynie.com.pl/ Zaznacze że nie korzystałem z usług tej firmy ale słyszałem opinie dobre. dzwon pytaj Edytowane 28 Września 2016 przez lukaszek13ns
mirek31071977 Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Wojtek nie obraź się ale stać cię na 6 letnie A4 a ze skrzynią kombinujesz? .Tak jak ci Łukasz podpowiedział.Znajdź jakiś zakład naprawiający/sprzedający skrzynie.I będziesz miał gwarancję itd.A nie jakieś parchy z alledrogo ze śmieszną gwarancją rozruchową.Takich rzeczy się tam nie kupuje.Sam kiedyś potrzebowałem silnik do Polo i bez gadki uderzyłem w podobny zakład.200 zeta drożej niż na aukcjach a pewność.Hula już 50 tysi.Teczka z dokumentacją,pomierzone wszystko i wartości.Gwarancja 3 miechy a za drobną dopłatą przedłużenie do roku
AudiFan22 Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 Skrzynie kupiłem właśnie od podobnej firmy ze śląska ,która się okazała wyjątkowo nierzetelna (sprzedali mi skrzynie z innym przelozeniem niż moja twierdząc ,że będzie pasowac). Firma ,którą podałeś niestety nie ma interesującej mnie skrzyni.Poszukam jeszcze w internecie.
Rekomendowane odpowiedzi